Kaas en Zuivelboerderij 't Hoepel

Kaas en Zuivelboerderij 't Hoepel

Uelserweg 113, 7663TD, Mander 0541-680377 Website

Openingstijden (25 mei - 31 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  gesloten
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag


Bedrijfsomschrijving

In onze bijna 100 jaar oude boerderij, die gelegen is in de mooie natuur van het Twentse landschap, wordt nog op ambachtelijke wijze boerenkaas bereid van verse melk, direct van de koe. De melk ondergaat geen enkele bewerking, zodat alle smaakgevende stoffen behouden blijven.Tijdens de natuurlijke rijping veranderen het vet en het eiwit van de boerenkaas heel langzaam in geur- en smaakstoffen. Mede ook door de voortdurende zorg tijdens de productie en rijping ontstaat een smaakvolle krachtige boerenkaas, met een heel speciaal karakter. Zo'n product verdient het om als specialiteit te worden bestempeld. Een kaas met een verhaal!
Wij produceren diverse soorten boerenkaas, ook maken wij kaas met diverse soorten kruiden zoals komijn, brandnetel, fenegriek, honingklaver, mosterd, bieslook, daslook, siepel, knoflook, kruidnagel, peper, italiaanse kruiden. Maar ook kleine baby-kaasjes, die het als presentje goed doen.

Teven bereiden wij zuivelproducten met een volle romige smaak uit de melk van onze koeien zoals yoghurt, kwark, roomboter en karnemelk en drinkyoghurt, al dan niet gemengd met vruchten. Verrassend lekker en gezond, het proberen zeker waard!
Wij gebruiken geen kunstmatige hulpstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

Onze veelzijdige producten vinden hun weg vanuit de eigen nostalgische winkel in de boerderij. Ook vindt u in onze winkel diverse streekproducten, originele cadeauartikelen, boerderij-ijs etc.

En we stellen graag samen met u zuivelmandjes samen naar uw eigen wens.

Over ons bedrijf 't Hoepel en de ambachtelijke productie van onze heerlijke zuivel en kaas vertellen wij u graag middels een excursie onder het genot van een drankje en een zuivelhapje. Wel graag op afspraak en min. 10 personen. Kosten op aanvraag.

't Hoepel bezoeken? Tel:0541-680377
Onze boerderijwinkel is dagelijks geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur. Zondag en dinsdag gesloten.

Kom kijken, u bent van harte welkom!

Gerrit en Wilma Kempers

Meer Supermarkten in de buurt

Deze Kaas en Zuivelboerderij 't Hoepel vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Supermarkten in de buurt.