Kaasboerderij Deelen De

Kaasboerderij Deelen De

Warrewei 43, 8406AD, Tijnje 0566-631349 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Kaasboerderij De Deelen is gevestigd in het hart van Friesland nabij natuurgebied 'De Deelen', waar de heerlijke Riperkrite Tsiis®, verschillende babykaasjes en andere soorten kazen worden gemaakt. De kazen worden bereid van de heerlijke verse melk van onze eigen koeien.

Op ons modern melkveebedrijf leveren 140 melkkoeien iedere dag de lekkerste melk voor onze boerenkaas. Van maandag t/m zaterdag verwerken wij deze verse melk tot diverse soorten kazen. In de zomerperiode lopen onze koeien in de wei, wat de lekkerste melk oplevert en ten goede komt van de smaak van onze kazen.

Riperkrite Tsiis®.
Riperkrite Tsiis® is onze specialiteit, die alleen in onze kaasmakerij gemaakt wordt en is een begrip in Friesland. Deze bijzondere kaas is genoemd naar weidennatuurgebied 'De Ripen', dat aan onze landerijen grenst. Een ruig gebied met een unieke plantengroei, waar de wind het voor het zeggen heeft. Dat karakter komt ook terug in deze specialiteit. Riperkrite Tsiis® is een heerlijke kruidenkaas, bereid met een melange van selderij, bieslook en knoflook. Riperkrite Tsiis® is zeer geschikt als kaas bij een goed glas wijn.

Opendag Zaterdag 3 juli.

Onze opendag was een groot succes.

Er is een geheel nieuw gebouw verrezen, met onder meer een moderne kaasmakerij, grote rijpingsruimte en een boerderijwinkel met een smaakmakend assortiment.

Op ons nieuwe terras kun je genieten van een prachtig uitzicht, terwijl de kinderen heelijk spelen in onze prachtige speeltuin en konijnen knuffelen in onze knabbelburcht. Natuurlijk serveren wij koffie met appelgebak of een boerenijsje.

In onze winkel zijn niet alleen onze eigen geproduceerde kazen verkrijgbaar, maar ook geiten-, schapen-, verse schapen- en 20+ kaas.

Wilt u een orgineel cadeau? Bij kaasboerderij De Deelen kunt u terecht voor zelfsamengestelde zuivelmanden. Deze kunnen geheel in Friese stijl, maar ook themagericht zoals kerst.

Meer Supermarkten in de buurt

Deze Kaasboerderij Deelen De vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Supermarkten in de buurt.