Kakelbont Kinderdagverblijf Villa

Kakelbont Kinderdagverblijf Villa

van Peltlaan 269, 6533ZH, Nijmegen 024-3510860 Website

Openingstijden (23 apr - 29 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Villa Kakelbont, gelegen op een idyllisch plekje midden in het bos en in een oase van rust, kortom een stek waar uw kind zich snel thuis zal voelen. En daar gaat het tenslotte om. De allerkleinsten een zorgzame, gestructureerde speel en leefomgeving te bieden. Wij werken met 3 verticale groepen van 12 tot 16 kinderen van 8 weken tot 4 jaar.

In een verticale groep wordt ieder kind op zijn/haar niveau aangesproken en gestimuleerd. Broertjes en zusjes kunnen in dezelfde groep opgevangen worden; jongere kinderen kunnen zich optrekken aan oudere kinderen en oudere kinderen leren rekening te houden met jongere kinderen. Er is continuïteit in de opvang. De verticale groep is een veilige basis waarin een kind zich aan vaste begeleiders, vriendjes en vriendinnetjes en aan de ruimte hechten.

Deze continuïteit geldt ook voor de ouders. De begeleidsters volgen over een langere periode de ontwikkeling van de kinderen en bouwen zo een langdurige samenwerking met de ouders op.

De horizontale groep, aan de Heiweg, zijn kinderen in de leeftijd van tweeënhalf tot vier jaar. Wij kunnen deze kinderen meer uitdaging bieden en meer aanspreken op hun eigen niveau. Aan de locatie Heiweg hebben we de beschikking over een grote extra speelruimte waar we, zeker bij slecht weer, veel gebruik van zullen maken. Ook met de grotere kinderen van onze locatie aan de van Peltlaan kunnen we hier gaan spelen. We gaan hierheen met de Pippikar, waar 8 tot 10 kinderen in kunnen zitten en/of de vierlingbuggy. Verder hanteren wij op Villa Kakelbont een open deuren beleid dit betekent dat kinderen niet de hele dag in hun eigen groep zijn maar ook, als zij dit willen, in de gang of in de andere groep spelen.

Meer Kinderopvang in de buurt

Deze Kakelbont Kinderdagverblijf Villa vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kinderopvang in de buurt.