Kapsalon Kingh's Hair Fashion & Beauty Care

Kapsalon Kingh's Hair Fashion & Beauty Care

Van Hogendorplaan 20, 1215EH, Hilversum 035-6243100 Website

Openingstijden (23 okt - 29 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

In onze moderne kapsalon staat een professioneel team voor de klanten klaar. Dit team weet met persoonlijke aandacht, service en kwaliteit de perfecte look te creëren. Zowel voor de nieuwe trends, als voor een gehele ontspanning kunt u bij ons terecht. Laat u meevoeren in een wereld van schoonheid en ontspanning. Stralend door het leven gaan, van top tot teen verzorgd worden, genieten en volledig tot rust komen. Een goede verzorging door een professionele schoonheidsspecialiste hoort daar natuurlijk bij.

Uw voeten, ze moeten een leven lang mee. Zowel voor directe voetproblemen als een heerlijke ontspannende massage kunt u bij ons terecht. Een goede reden om uw voeten vakkundig te laten verzorgen door een professionele pedicure.

Mooi verzorgde handen zijn een sieraad voor elke vrouw. Uw handen als representatieve visitekaartjes. Bewust of onbewust kijken we als eerste naar iemands handen en nagels. Een goede reden om uw handen te laten verzorgen door een vakkundige nagelstyliste.

Niets is zo uniek als uw schoonheid.

Ervaar Beauty en Wellness in een aangename sfeer waar professionaliteit, persoonlijk aandacht en ontspanning centraal staan. Een afspraak bij de schoonheidsspecialiste in een overvolle agenda is een waar geschenk voor uzelf.

In ons instituut wordt gewerkt met de unieke producten van Babor. De kostbare bestanddelen zorgen voor een duidelijk resultaat na de behandeling.
?Zichtbare huidverbetering
?Pure ontspanning
?Babor salonconcept
?Gezichts-en lichaamsmassages

Mogen wij u verwelkomen in ons instituut!

Voeten komen vaak aandacht te kort.

Uw voeten moeten een leven lang mee. Cosmetische voetverzorging betekent niet alleen eelt en likdoorns verwijderen, maar is schoonheid bevorderend. Waarom zou u het niet eens proberen?

Uw voeten zijn het waard om ze door een professionele pedicure te laten verzorgen.

Meer Kappers in de buurt

Deze Kapsalon Kingh's Hair Fashion & Beauty Care vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kappers in de buurt.