Kasteel en park Rosendael

Kasteel en park Rosendael

Rosendael 1, 6891DA, Rozendaal 026-3644645 Website

Openingstijden (24 apr - 30 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Kasteel en park Rosendael (gemeente Rozendaal), vlakbij Arnhem op de Veluwezoom is van april t/m oktober te bezoeken. Het kasteelmuseum en het park zijn onder leiding van een gids te bezichtigen. Het park met de beroemde bedriegertjes en de schelpengalerij is ook op eigen gelegenheid te bezoeken. Volwassenen kunnen regelmatig genieten van concerten, workshops, themarondleidingen of de jaarlijkse agapanthusdagen. Speciaal voor kinderen worden evenementen, schoolreisjes en kinderfeestjes georganiseerd. De theeschenkerij, in het kasteel en met terras buiten voor het kasteel, serveert koffie of thee. In de oranjerie (geopend mei t/m oktober) wordt brunch, lunch, een afternoon tea, of diner geserveerd met uitzicht op kasteel en rozentuin.

Het statige kasteel is een schitterende trouwlocatie. Het is mogelijk uw burgerlijk huwelijk te laten voltrekken in een van de sfeervolle ruimtes van het kasteel, in de Oanjerie met uitzicht op de rozentuin of buiten in de rozentuin. Een fotoreportage, receptie, lunch, diner of feest kunt u in ook het kasteel of Oranjerie houden.

Daarnaast is het mogelijk op kasteel Rosendael of in de Oranjerie te vergaderen, lunchen, dineren of een feest te geven.

Kasteel & park Rosendael is een locatie van Geldersch Landschap & Kasteelen. Donateurs van deze stichting en Museumkaarthouders hebben gratis toegang tot de zeven opengestelde kastelen m.u.v. evenementen.

Kijk voor actuele (extra) openingstijden en activiteiten/evenementen op www.glk.nl/rosendael.

Kasteel Arnhem; Kasteel Velp; kasteel omgeving Arnhem; Kasteel Rozendaal; museum Arnhem; museum omgeving Arnhem; museum omgeving Velp; kinderfeest Arnhem; kinderfeest Velp; kinderfeest Rozendaal; schoolreis Arnhem; schoolreis Velp; schoolreis Rozendaal; trouwlocatie Arnhem; trouwlocatie Velp; trouwlocatie Rozendaal; feest in kasteel; receptie in kasteel; dineren in kasteel.