Kattenhotel Lorenzo

Kattenhotel Lorenzo

Obrechtstraat 123, 2517VP, Den Haag 070-3454460 Website

Openingstijden (19 feb - 25 feb)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Kattenhotel Lorenzo is bij uitstek het hotel om uw kat te laten logeren. Voor kortere of langere tijd een optimale verzorging van uw huisdier. In een omgeving speciaal erop gericht zo comfortabel mogelijk te zijn voor uw kat.

Er zit een kat naar buiten te kijken in een raam van het herenhuis. Het blijkt een echt hotel voor katten te zijn. Hartje Den Haag, in de Obrechtstraat bevindt zich sinds 1970 Kattenhotel Lorenzo.

Een plek waar mensen hun kat kunnen laten logeren wanneer er thuis, om wat voor reden dan ook, niet voor gezorgd kan worden. Dit familiebedrijf is al jaren een goede bekende bij veel Haagse kattenbezitters. In het hoogseizoen en rond de kerst moet voor een plekje dan ook ruim van te voren besproken worden. Dit kattenhotel is zeker een aanrader voor de opvang van uw kat.

Hanne en Marcial Lorenzo en het medewerkersteam heten U van harte welkom.

Als u overweegt uw kat (of katten) bij ons te laten logeren mag u tijdens onze openingstijden vrijblijvend langs komen om te kijken in ons kattenhotel.
De katten krijgen bij ons allemaal hun eigen kennel met daarin een slaapmand, een kattenbak, een waterbakje en een bakje met brokjes. Heeft u meerdere katten dan zorgen wij ervoor dat ze eventueel bij elkaar in kennels komen die aangepast zijn aan het aantal katten dat u heeft. U mag een oude lap of (hand-) doek meenemen voor in de slaapmand, dat is lekker vertrouwd. Is de kat aan z'n nieuwe plek gewend dan mag hij overdag samen met de andere katten rond lopen.

Voordat uw kat(ten) bij ons kan (kunnen) logeren zal er naar een aantal punten gekeken worden.Deze zijn o.a.:
Heeft u een poes of een kater?
Heeft u een kater en is hij ouder dan ± 9 maanden (of als zijn urine doordringend begint te ruiken of als hij begint te sproeien) dan moet hij gecastreerd zijn. Heeft u een ongesteriliseerde poes dan kan zij, indien nodig, op de "poezenpil".

Dit is de enting tegen Kattenziekte en Niesziekte. Vraag hiernaar bij uw dierenarts.

Meer Dierenpensions in de buurt

Deze Kattenhotel Lorenzo vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Dierenpensions in de buurt.