Bakker Kees Gutter

Bakker Kees Gutter

't Spil 38, 1141SG, Monnickendam 0299-654704 Website

Openingstijden (24 jul - 30 jul)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

In de binnenstad van Monnickendam is de bakkerij van Kees Gutter gevestigd. In deze bakkerij worden alle producten die in de winkels liggen en bij de grootafnemers geleverd worden gemaakt.

Wij maken binnen ons bedrijf onderscheid tussen 5 verschillende afdelingen. Te weten, brood, banket, croissanterie en gebak en magazijn. Op de pagina's hiernaast leest u meer over de verschillende afdelingen.

Behalve de eigen winkels belevert Kees Gutter ook dagelijks vers een fiks aantal klanten in het zogenaamde grootverbruik.

Onze klanten in het grootverbruik zijn zeer divers te noemen. Het varieert van een kruidenier tot een zorginstelling, bedrijfscateraar, sportkantine of groothandel in versproducten.

De sterke punten van Kees Gutter in dit segment is de flexibiliteit waarmee wij kunnen leveren. De kleine bakker op de hoek heeft de productiecapaciteit niet voor dergelijke klanten of de middelen niet om aan specifieke eisen te voldoen als brood per sneetje verpakt, een bolletje net iets groter of kleiner. De grote broodfabrieken kunnen wel hele grote orders leveren maar dat is meestal te groot voor een groot gedeelte van de klanten. Ook zijn zij weinig flexibel wat betreft bestellen en leveren.

Wij kunnen door het nachtelijk vers produceren van ons gehele assortiment snel inspelen op uw wensen en door de korte lijnen tussen u en onze bakkers is er heel veel mogelijk.

Ook incidentele “grote orders” zijn bij Kees Gutter veel voorkomend. Bij ons ligt de uitdaging in het vertalen van de wensen van de klant naar een zo goed mogelijk product wat origineel en passend voor uw bedrijf is.

Een voorbeeld hiervan zijn taarten van 150 personen per taart, met logo geleverd op 12 verschillende locaties, het verzorgen van kerstbroden voor in kerstpakketten in grote hoeveelheden just-in-time kakelvers bij u geleverd. Een ander voorbeeld van een specifieke wens van een klant is het maken van marsepeinen hersenen.

Meer Bakker en Broodjes in de buurt

Deze Kees Gutter vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Bakker en Broodjes in de buurt.