Keukenspecialist THT-Terpstra

Keukenspecialist THT-Terpstra

Compagnonsweg 33, 8434NX, Waskemeer 0516-423859 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

THT Terpstra levert duurzame keukens zowel aan bedrijven als aan particulieren. Door heel Nederland levert THT bijvoorbeeld aan aannemers, school-, kantoor- en zorginstellingen en kinderdagverblijven.
Jarenlange ervaring, kennis van de markt en de producten hebben gezorgd dat het bedrijf wijd en zijd bekend is. Vanaf offerte tot uiteindelijk oplevering van de keukens heeft de opdrachtgever te maken met één vaste contactpersoon.

Ook de particulier is bij ons van harte welkom voor een keuken. Er staan diverse complete luxe keukens opgesteld in de showroom. Aan de hand van eisen en wensen van de klant wordt een professionele 3D tekening uitgewerkt tot een definitieve offerte. Wij nemen samen met de klant de tijd om alles goed door te nemen en denken kostenbewust en oplossingsgericht mee. Er wordt ook niet gepusht om vooraf een handtekening te zetten. Pas als de klant tevreden is, zijn wij het ook!
Dan pas wordt alles in werking gezet.

THT werkt met bekende duurzame keukenmerken. Ook kan men hier terecht voor bijvoorbeeld het vervangen van zowel inbouw-, als vrijstaande apparatuur, losse onderdelen, spuitwerk keukenfrontjes of een nieuw werkblad.
Reparaties van beschadigingen aan een werkblad of keuken behoort ook tot de mogelijkheid.

De ontwikkelingen staan niet stil bij het bedrijf, naast keukens kan men ook bij ons terecht voor kunststof kozijnen, dakkapellen, schuifpuien en alles wat daar maar bij hoort.

THT Terpstra is een flexibel bedrijf met korte lijnen, deskundige adviezen, snelle levertijden en niet onbelangrijk concurrerende prijzen. Kortom een jong bedrijf volop in beweging en veel ervaring onder 1 dak.

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek in onze showroom of wij komen zelfs bij u thuis !

Meer Aannemers in de buurt

Deze Keukenspecialist THT-Terpstra vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.