Poleij Keurslager Catering en Partyservice

Poleij Keurslager Catering en Partyservice

Langestraat 221, 2691BG, 's-Gravenzande 0174-440544 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

In onze winkel kunt u terecht voor het beste vlees en de lekkerste vleeswaren.

Complete Catering.
Receptie? Bruiloft? Een uitgebreide lunch of feestelijke brunche? Jubileum of verjaardag? Wij helpen u graag bij de culinaire invulling. Wat te denken van feestelijke borrelhapjes, warm of koud, diverse soepjes, warme gerechten, saladeschotels?

Barbecuen met uw straat, vereniging, medewerkers of vrienden! Iets te vieren? Wil je graag een barbecue organiseren? Dan is het wel zo prettig dat alles goed geregeld is en je niet de hele avond met de barbecue bezig bent.

Poleij, Keurslager verzorgt het tot in de puntjes, met bijvoorbeeld een fantastisch barbecuebuffet. Ook kunnen wij zorgen voor een barbecuekok, drank, glaswerk, tenten, parasols, palmen, tafels en stoelen om het feest helemaal compleet te maken.

Of het nu gaat om een klein barbecue feestje of een knallende barbecueparty, onze medewerkers staan uw graag te woord.

Verse groenten en fruit!
Als extra service kunt u bij ons ook terecht voor heerlijke verse groenten en fruit! Elke dag vers en u kunt het gelijk meenemen! Wij hebben alle standaard groenten voor een heerlijke verse maaltijd. En vers fruit voor tussendoor of als nagerecht!

Walter Poleij is bedrijfsleider van de winkel in de Langestraat en verantwoordelijk voor alles wat er in de winkel gebeurt. “Doordeweeks staan er veel ervaren krachten in de winkel, die in het weekend worden aangevuld met jonge zaterdagkrachten. Daarnaast werkt mijn moeder nog twee dagen mee in de winkel. Bij elkaar hebben wij een fantastisch team. Wij kennen de meeste klanten bij naam en door het brede assortiment hebben wij ook een breed publiek. Sinds november is ons team versterk met Rob Hoeksema, een uitstekende jonge enthousiaste slager. Daar zijn wij erg blij mee want vakslagers zijn schaars. Hierdoor hebben wij meer tijd om eigen specialiteiten te maken.

Meer Slagerijen in de buurt

Deze Keurslager vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Slagerijen in de buurt.