Kühlkamp Buitenhout

Kühlkamp Buitenhout

De Pol 6, 7581CZ, Losser 053-5382789 Website

Openingstijden (16 apr - 22 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  gesloten
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Met drie activiteiten onder één dak is Kühlkamp in Losser al jarenlang actief op de Nederlandse markt. Onder de naam Kühlkamp Buitenhout zijn wij al meer dan 40 jaar een vertrouwd adres als het gaat om hout- en houtproducten voor buiten. Kühlkamp Buitendesign & Wellness levert producten uit het topsegment aan buitenmeubelen zoals Gloster, Royal Botania, Borek, Max&Luuk en CaneLine. Verder zijn wij importeur van één van de meest energiezuinige whirlpools van de wereld namelijk Beachcomber Hot Tubs. De derde activiteit is Kühlkamp Buitenspelen, die professionele speeltoestellen levert voor scholen, kinderdagverblijven, gemeenten, campings en speeltuinverenigingen.

Een voordelig totaalaanbod en vakkundig maatwerk
Binnen Kühlkamp Buitenhout liggen de speerpunten op schuttingen, overkappingen en kunstgras. Op het showterrein buiten vindt u deze speerpunten duidelijk terug. Naast een aantal modellen overkappingen staat er een ruime keuze in schuttingen. Hierin valt de laatste jaren ook een trend te bespeuren. De hout/beton uitvoering is nog steeds de meest verkochte schutting maar combinaties als beton/beton zijn in opkomst en ook materialen als kokos en composiet zijn erg trendy. Vergaande technische ontwikkelingen in kunstgras zorgen voor een product dat nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden is en vele toepassingsmogelijkheden kent.

Maatwerk en advies
In Losser heeft Kühlkamp ook haar timmerwerkplaats ondergebracht. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op uw specifieke wensen. Maatwerk wordt ook een steeds belangrijker onderdeel van de activiteiten. Hierbij hoort natuurlijk ook een deskundig advies. Op beide mag u, als klant, dan ook rekenen. Vakkundige montage door de montageploeg behoort ook tot de mogelijkheden.

Webshop
Naast schuttingen, overkappingen en kunstgras vindt u in onze moderne webshop nog veel meer artikelen voor uw buiteninrichting. Denk aan schaduwdoek, buitenkleden, heaters, barbecues, speeltoestellen, skelters, trampolines etc.

Meer Tuinartikelen in de buurt

Deze Kühlkamp Buitenhout vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Tuinartikelen in de buurt.