Kin Makelaars

Kin Makelaars

Ginnekenweg 170, 4835NH, Breda 076-5221221 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Meest en snelst verkopende makelaar in de regio Breda – Tilburg met een gemiddelde klanttevredenheid van 8,6!

Afgelopen jaar verkochten en verhuurden we ruim 1.000 woningen in Midden- en West-Brabant waarvan ruim 300 in de regio Breda. Wordt uw huis de volgende?

Het verkopen van uw woning tegen de best haalbare condities is een vak apart. Dat we u hier een grote meerwaarde in kunnen bieden blijkt gelukkig in de dagelijkse praktijk. Ook in de huidige markt boekt Kin Makelaars opvallend goede resultaten en onze succesformule groeit nog steeds. In onze ogen een gevolg van enerzijds onze alerte en veelzijdige verkoopaanpak en anderzijds een tomeloze en niet afnemende inzet. Mede daarom verkopen we zo’n 1.000 woningen per jaar in de regio. In de makelaars top 100 zijn we daardoor gekroond tot meest verkopende makelaar van Noord – Brabant en 11e van heel Nederland. Met tevreden kopers en verkopers. Daar zijn we trots op.

Daar heeft u wat aan.

Bij ons kunt u rekenen op een eerlijk advies. Wij beloven u geen gouden bergen en garanderen u niets wat niet kan. Wél bieden wij u – door middel van een gedegen en realistisch advies – perspectief en vertrouwen. Dat dit ook naar tevredenheid gebeurt, bewijzen de klantbeoordelingen ingevuld door verkopers op Funda. Kin noteert hierin steevast een 8,5. Deze beoordelingen zijn 1 voor 1 in te zien op Funda en op onze website. Ook alle woningen die we afgelopen jaar verkochten vindt u terug op onze site.

Kin kijkt vooruit.

Continu zoeken we naar manieren waarop we een woning extra onder de aandacht kunnen brengen. Gedurende het dagelijks contact met kopers, op Funda, op onze eigen site, in onze nieuwsbrief die maandelijks naar 13.500 abonnees wordt verstuurd, maar bijvoorbeeld ook via de sociale media.

Huizen kunnen op een andere manier worden gefotografeerd en onze makelaars kunnen woningkijkers aan de hand van een professionele video virtueel rondleiden in uw woning.

Meer Makelaars in de buurt

Deze Kin Makelaars vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.