Kindercentra Triangel

Kindercentra Triangel

Rozenstraat 1 A, 7471JM, Goor 0547-262550 Website

Openingstijden (20 mrt - 26 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Kindercentra Triangel Hof van Twente biedt Kinderopvang, Peuterspeelzaalwerk, Buitenschoolse opvang en Tussenschoolse opvang aan in Hof van Twente. Er zijn kindercentra met deze opvangvormen dicht bij scholen in Diepenheim en Goor. Bij de kindercentra in Delden, Hengevelde en Markelo bieden wij Peuterspeelzaalwerk.

Bij de peuterspeelzaal zijn de kinderen vanaf 2 jaar van harte welkom om te komen spelen. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig, gaan op onderzoek uit, spelen, ontdekken en breiden op die manier hun ervaringen en kennis uit. Wat is er leuker dan dit samen met leeftijdsgenootjes te doen. De groepen en het spelmateriaal zijn afgestemd op wat de kinderen interesseert. Aan de hand van uitdagende activiteiten, oa. verweven met een engels aanbod in Diepenheim en met de inzet van veel deskundigheid en plezier, willen we de talenten van kinderen tot groei en ontwikkeling laten komen. Hierdoor is uw kind spelenderwijs klaar voor de basisschool! Het peuterspeelzaalaanbod werkt met de voor- en vroegschoolse methode Kaleidoscoop. Daarmee zijn het erkende VVE locaties.

Bij het kinderdagverblijf is uw baby, dreumes of peuter bij Kindercentra Triangel in goede handen. Plezier voor uw kind staat bij ons voorop. Spelenderwijs en samen met vriendjes, genieten en leren, met oog voor de individuele ontwikkeling en behoeften van uw kind. Er is speciaal aandacht voor de taalontwikkeling aan de hand van Boekstart. U kunt voor uw kind een hele dag opvang afnemen, kiezen voor halve dagen opvang en waar gewenst meer uren afnemen. Een enthousiast en professioneel team zorgt ervoor dat uw kind zich bij ons thuis voelt in een veilige en geborgen leefomgeving.

Bij de buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar kan uw kind spelen met leeftijdgenoten, lekker een boek lezen, op de computer werken of andere leuke dingen doen.De opvang is kleinschalig en dicht bij school! Bij de buitenschoolse opvang kun je alles doen zoals je het thuis zou doen.