Kinderdagopvang/bso

Kinderdagopvang/bso

Keiweg 2, 8471CX, Wolvega 0561-851066 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De Kinderkei is een kinderopvang en buitenschoolse opvang.
Wij hebben meerdere locaties in de Stellingwerven.
Door jarenlange ervaring hebben wij een duidelijke visie op kinderopvang.
Elk kind ontwikkelt zich op zijn eigen unieke manier. Die unieke manier van ontwikkelen van het kind is voor De Kinderkei het uitgangspunt voor de opvang. Met als doel een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het kind tot een klein mensje dat zich zeker voelt en weet wat hij wel en niet kan. Door duidelijke en heldere grenzen voelt een kind zich veilig en weet hij waar hij aan toe is. Duidelijk betekent echter niet streng. We gaan uit van de positieve dingen, dus de sterke punten van het kind. Als kinderopvang zijn we een aanvulling op de thuissituatie. Wij vinden het belangrijk dat deze twee werelden bij elkaar aansluiten. Dit doen wij door regelmatig contact met u als ouder.
Kinderkei kiest bewust voor kleinschalige opvang op diverse locaties. Deze locaties zijn huiselijk en uitdagend ingericht waarbij we voor kinderen een vertrouwde plek willen zijn.
Alle pedagogische medewerkers op de Kinderkei beschikken over de juiste diploma’s op het gebied van SAW 3 of 4, kraamzorg, pabo (hbo), onderwijsassistente of andere kindgerichte opleidingen en de nodige ervaring. We werken op de groepen met vaste medewerkers.
In de groepen hebben wij een grote variatie aan materialen die zijn afgestemd op de ontwikkelingsfase van de kinderen die in die groep verblijven. Wij bieden de kinderen een vaste structuur met de nodige afwisseling: er is gelegenheid voor vrij spel, muziek maken, liedjes zingen, knutselen en nog veel meer leuke dingen. Wij werken vanuit thema’s die goed aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen.
Belangrijk is ook ons ruime buitenterrein, dat volop mogelijkheden biedt om lekker buiten te spelen. Uit ervaring weten wij dat buitenspelen erg belangrijk is voor zowel jonge als wat oudere kinderen.