Kinderopvang Calluna

Kinderopvang Calluna

Arena 301, 1213NW, Hilversum 035-6892055 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Om te beginnen zullen wij ons even aan u voorstellen. Wij, Ellen en Wilma, zijn in 1994 als leidsters gestart bij het kinderdagverblijf, dat in 1992 is opgericht. Vanaf 1999 is Wilma verder gegaan als coördinator van het kinderdagverblijf.
Tot 1 april 2005 maakte Calluna deel uit van een BV van het ROC van Amsterdam. Vanaf april dat jaar hebben wij Calluna overgenomen en draait de organisatie als zelfstandig kinderdagverblijf onder onze eindverantwoording.
Wij hopen dat de site voor u een leuke eerste kennismaking is met Calluna en dat uw belangrijkste vragen alvast beantwoord worden. Minstens zo belangrijk is de sfeer die je moet “proeven”. Schroomt u daarom niet om vrijblijvend eens een kijkje te nemen op ons kinderdagverblijf. U kunt hiervoor altijd een afspraak maken met ons.

Op de eerste verdieping bieden we ruimte aan de opvang van 9 baby's en 5 dreumesen. Zij zijn verdeeld in 2 groepen. In deze samenstelling gaan wij er vanuit dat er meer ruimte gecreëerd wordt voor de individuele behoefte van het kind door de 5 oudste kinderen bij elkaar op te vangen. Deze 2 groepen worden begeleid door 3 gediplomeerde leidsters en bijgestaan door stagiaires van de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk.
Calluna biedt op de begane grond ruimte aan de opvang van 21 peuters. Deze kinderen zijn verdeeld in 2 groepen: een groep van 14 peuters en een groep van 7 peuters. Deze 2 groepen worden eveneens begeleid door 3 gediplomeerde leidsters. Zij worden bijgestaan door stagiaires van de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk. Ook in deze samenstelling gaan wij er vanuit dat er meer ruimte ontstaat voor het aanbieden van activiteiten die aansluiten op het niveau en de ontwikkeling van het kind op dat moment.
Om een goede vertrouwensrelatie met het kind en zijn/haar ouders op te bouwen is het voor ons belangrijk dat zowel leidsters als kinderen op vaste dagen in de week komen. Iedere groep heeft zijn eigen leidster.