Kinderopvang Rolde

Kinderopvang Rolde

Drostenhof 2 A, 9451KG, Rolde 0592-242576

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De Stichting Kinderopvang Rolde biedt in het groene hart van Rolde opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. We zijn kleinschalig, de lijnen zijn kort. Doordat we een stichting zonder winstoogmerk zijn houden we het tarief zo laag mogelijk. De kwaliteit is uitstekend. Kinderen voelen zich thuis bij de SKR en doordat we volgens de Gordon methode werken worden ze hoe klein ook, behandeld als volwaardige mensen. Kinderen voelen zich begrepen mogen hun gevoelens uiten.
De kinderen van 0 tot 4 jaar verblijven in een mooi gebouw met een prachtige tuin. Ouders kunnen kiezen voor plaatsing in een babygroep, verticale (0tot4) groep of een peutergroep. De ruimtes zijn ruim, licht en volledig ingericht naar de wensen van de kinderen. Alle groepen maken gebruik van een centrale speelgang waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen met vooral rijdend en groot materiaal. De dagen zijn zo ingedeeld dat er voldoende structuur en rustmomenten zijn. Het aanbod is divers er worden veel ontwikkeling stimulerende activiteiten aangeboden.
Kinderen van 2 tot 4 kunnen 2 ochtenden spelen op de peuterplusgroep (voorheen peuterspeelzaal Dribbel. Het aanbod hier is er op gericht dat kinderen een extra ontwikkelingsstimulans krijgen met name m.b.t. de taalontwikkeling. Een voorschoolse voorziening, wennen aan structuur.
De kinderen van 4 tot einde basisschoolleeftijd kunnen gebruik maken van de buitenschoolse opvang. Ook kunnen ze een broodje eten tussen de middag. Dit is gratis als de kinderen ook na schools komen. Lunch wordt verzorgt door de SKR. Belangrijk is dat kinderen de bso zien als vrije tijd. Ze mogen zelf bepalen wat ze willen doen en met wie. Er worden het hele jaar door activiteiten aangeboden in de vorm van clubs waar kinderen zich voor in kunnen schrijven. De kinderen tot 6 jaar verblijven in een aparte ruimte.

Meer Kinderopvang in de buurt

Deze Kinderopvang Rolde vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kinderopvang in de buurt.