Let op: Vandaag is het Hemelvaartsdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten of hebben aangepaste openingstijden, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Kleine Computerschool

Kleine Computerschool

Voorstraat 142, 4702EV, Roosendaal 0165-545727 Website

Openingstijden (22 mei - 28 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  gesloten
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag: 21:00
  Dinsdag - woensdag: 20:30

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De Kleine Computerschool verzorgt al sinds 1993 computeropleidingen/-cursussen in Windows, Word, Excel, PowerPoint en Access.

Al sinds jaar en dag zijn wij de vaste opleidingspartner voor diverse bedrijven en instellingen in de regio. Ook vele particulieren hebben de weg naar onze school al gevonden. Door onze ervaring weten we als geen ander op de behoeften van de cursisten in te spelen. Individuele begeleiding en aandacht voor de behoefte van de cursist staan hoog in het vaandel. In ons lokaal geven wij individueel gericht les, ongeveer 1 docent op 6 cursisten. Wij zijn er in getraind om goed te observeren en daardoor de cursist goed te begeleiden. Tijdens de standaardtrainingen (Windows, Word, Excel, PowerPoint en Access) kan de cursist extra aandacht krijgen voor praktijksituaties. Buiten de standaardtrainingen om, kunnen er maattrainingen samengesteld worden, met alleen die onderwerpen die nodig zijn.
Voor een overzicht van onze volledige cursussen klikt u op de knop cursusaanbod.

Maatwerktrainingen
Steeds vaker komt het voor dat men al met een bepaald programma werkt en slechts op een onderdeel, van Word of Excel, extra scholing nodig heeft. Een volledige cursus zou in zo'n geval geld,- en tijdverspilling zijn. In onderling overleg kunnen we een maatwerktraining opzetten. Deze korte trainingen zijn, net als de volledige cursussen, te volgen op de reguliere lestijden.

Bedrijven
Voor bedrijven hebben we de mogelijkheid om groepstrainingen te volgen. Deze groepstrainingen worden op van tevoren bepaalde tijdstippen in dagdelen van 2 of 3 uur gegeven. Voor deze groepstrainingen in Word, Excel, PowerPoint en of Access geldt een docententarief van: €125,- per uur incl. certificaat, excl. lesmateriaal!

Het blijft natuurlijk ook mogelijk om uw medewerkers deel te laten nemen aan de individuele trainingen. Het belangrijkste voordeel daarvan is dat de bezettingsgraad van uw afdeling cq bedrijf niet noemenswaardig word aangetast.

Meer Onderwijs en cursussen in de buurt

Deze Kleine Computerschool vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Onderwijs en cursussen in de buurt.