Kloek en Van Lieshout Fysiotherapie

Kloek en Van Lieshout Fysiotherapie

Romerkerkweg 26, 1942EZ, Beverwijk 0251-222786 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

We werken in onze praktijk met vier ervaren fysiotherapeuten, waaronder één NVFS-Sportfysiotherapeut©.
Onze doelgroepen zijn mensen met bewegingsproblemen in de ruimste zin van het woord. Klachten aan spieren
en gewrichten kunnen zeer complex zijn en dit vraagt tijd en aandacht van onze fysiotherapeuten. Ons uitgangspunt is niet de pijn of stijfheid, maar vooral de beperkingen en problemen die u als mens daar van ondervind. Het belangrijkste is dat u als patiënt uw leven weer kunt oppakken op een zo hoog mogelijk niveau. We zijn geschoold in een breed aanbod aan therapieën, zodat we altijd kunnen kiezen de methode die het best aansluit bij de mogelijkheden van de patiënt en de fase waarin het herstel zich bevindt. Voor onze inzet vragen we wel de medewerking van onze patiënten, immers zonder het opvolgen van adviezen,het oefenen van vaardigheden of het uitvoeren van – soms wat saaie – oefeningen, kunnen we geen goede resultaten garanderen.
Voor sporters hebben we extra mogelijkheden om terug te komen naar het gewenste niveau. Een uitgebreide analyse van de sport,het gebruikte materiaal en de gevolgde trainingsmethoden vormen de basis voor de zoektocht naar de oorzaak van de klachten.Lichamelijk onderzoek en vaardigheidstesten geven de informatie die nodig is om te komen tot een goed behandelplan. In overleg met de sporter worden de behandeldoelstellingen bepaald en beoordeeld op hun haalbaarheid, waarna de behandeling kan starten. In principe behandelen we alle patiënten volgens deze ideeën, maar liggen de accenten en doelstellingen uiteraard anders. Als aanvulling op onze diensten kunt u bij ons ook terecht voor kleine hulpmiddelen als braces, tape en oefenmaterialen.
Heeft u een behandeling nodig of wilt u advies, neem dan gerust contact met ons op.
Hans Kloek, Menno van Lieshout, Manon Slagter-Mink en Anouk Cornel

Meer Fysiotherapeuten in de buurt

Deze Kloek en Van Lieshout Fysiotherapie vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fysiotherapeuten in de buurt.