Kok Catering Party Service Delftech

Kok Catering Party Service Delftech

Delftechpark 29, 2628XJ, Delft 015-2755200 Website

Openingstijden (13 nov - 19 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Al onze producten zijn dagvers en worden door ons in eigen keuken bereid. Transport naar de locatie en bereiding gebeuren volgens de HACCP-normen.

Kok Catering Service heeft inmiddels al zo veel ervaring, dat we rustig kunnen zeggen dat wij ervoor kunnen zorgen dat uw feest onvergetelijk wordt. Regelmatig prijzen onze klanten onze flexibiliteit, we streven zelf altijd naar de hoogste kwaliteit van onze producten en we scheppen er veel plezier in om alles voor u perfect te verzorgen.

Drie zalen.
In onze zalen kunt u in alle rust vergaderen, een training geven of een informele bespreking houden. Elk van onze drie zalen zijn comfortabel ingericht en voorzien van de modernste technieken. U vindt hier prima presentatiemogelijkheden, met naast de zaal een sfeervolle foyer voor uw (lunch-)pauze.

De Brederokamer.
Een luxe, intieme vergaderkamer voor belangrijke momenten waarbij net dat extra cachet gewenst is.
De Dekkerzaal
Multifunctionele vergaderzaal voorzien van alle gemakken voor een succesvolle meeting.
Een voormalige fietsenwinkel was de eerste locatie voor Kok Party Catering Service. We schrijven 1984 als dit pand aan de Brasserskade in bezit komt van de oprichters van ons bedrijf, de heer en mevrouw A. Kok. Zij hadden inmiddels een kleine klantenkring opgebouwd en maakten een professionaliseringslag door een eigen bedrijfspand aan te kopen en het grondig te verbouwen. In 1985 opende Kok Party Catering Service haar deuren.

Ons bedrijf had succes, er kwamen telkens nieuwe klanten bij en het pand bleek al na enkele jaren te klein. Toen het buurpand vrij kwam, hebben we dat bij de zaak getrokken. In 1990 beschikten we over een grotere ruimte van waaruit we catering en party service konden verzorgen.

…VIA EEN VOETBALKANTINE…
Negen jaar laten kwam ons ter ore dat een voormalige voetbalkantine te koop stond. Dit pand aan het Delftechpark bood mooie kansen.

Meer Catering en partyservice in de buurt

Deze Kok Catering Party Service Delftech vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Catering en partyservice in de buurt.