Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Kopieer Service Hengelo BV

Kopieer Service Hengelo BV

Tuindorpstraat 25, 7551AW, Hengelo 074-2504935 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Kopieer Service Hengelo verzorgt niet alleen kopieer of printopdrachten maar ook voor keurig afgewerkt drukwerk kunt u bij ons terecht.

Kopieer Service Hengelo is een begrip in Twente. Sinds de opening in 1992 wisten alle vele klanten hun weg te vinden naar de Tuindorpstraat 25. Wij werken voor zowel particulieren als voor vele bedrijven in de regio.Tevens hebben wij een uitgebreide self-service waar u gebruik kunt maken van 4 kopieermachines maar ook staan er 2 komputersystemen waar u kunt printen in kleur of zw/wit.

Kopiëren en printen kan in elk gewenst formaat en in elke oplage. Zowel in kleur als zwart/wit. Uw bestanden kunnen analoog en/of digitaal worden aangeleverd (USB-CD-Mail-Uploadservice via de website). Wij hebben een ruime keuze in diverse soorten papier in vele kleuren en bieden een ruime keuze in afwerkmogelijkheden.

Plotservice
Kopieer Service Hengelo beschikt over een HP Designjet Z5200 plotter waarmee een schitterende kwaliteit verkregen wordt. U hebt de keuze uit diverse papiersoorten. Uw plot is UV-bestendig en geschikt voor binnen- en buitengebruik. Ook leveren wij Roll-up banners (80x200), Mini banners (30x47) en Spiders (25x41) tegen scherpe prijzen. Ideaal voor een beurs of presentatie.

Ons drukwerk heeft bewezen concurrerende prijzen te hanteren. Van enveloppen tot volledige brochures van professionele kwaliteit, alles is mogelijk. Al ons drukwerk is inclusief snijwerk en franko levering op ieder adres in Nederland.

Kopieer Service Hengelo verkoopt ook originele HP en Brother cartridges tegen scherpe prijzen. Wij hebben een grote voorraad en indien nodig korte levertijden, maar indien er toch een bepaald type niet op voorraad is dan kunnen wij dat binnen 1 werkdag alsnog leveren. Ook voor andere merken bent u bij ons aan het goede adres.

Meer Drukkerijen in de buurt

Deze Kopieer Service Hengelo BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Drukkerijen in de buurt.