Kracht-IT

Kracht-IT

Zwanebloem 3, 2266MB, Leidschendam 071-8880202 Website

Openingstijden (27 mrt - 2 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Snel, deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk

Kracht-IT, levert al sinds 1998 uiteenlopende diensten op het gebied van informatietechnologie. Door de jarenlange ervaring staat Kracht-IT niet alleen middenin een razendsnel veranderende wereld, maar voelt het bedrijf ook feilloos aan wat de klant wenst. Een prettige samenwerking staat bij Kracht-IT hoog in het vaandel. Dit betekent duidelijke en reële afspraken, korte lijntjes en een snelle, persoonlijke service.

Een constante factor in een flexibele werkomgeving

De tijd waarin iedereen elke dag naar hetzelfde kantoor ging, om daar van negen tot vijf uur achter dezelfde computer te werken, ligt definitief achter ons. De online werkplek, waarbij 'digitale mobiliteit' de sleutelterm is, wint steeds meer terrein. Juist in die flexibele, soms wat onrustige arbeidsomgeving is het heel belangrijk om verzekerd te kunnen zijn van die ene, constante factor: professionele zorg voor al uw computers, netwerken en mobiele apparaten. Kracht-IT biedt u die zekerheid – en méér. Zo garanderen wij u:

Persoonlijke service

Bij ons geen ellenlange keuzemenu’s en eeuwig durende wachtmuziekjes. U krijgt altijd direct dezelfde persoon aan de lijn, die ook zelf de installatie heeft verzorgd en dus volledig op de hoogte is van uw situatie. Uiteraard zijn er bij vakantie, ziekte of pieken extra helpende handen aanwezig die vakkundig zijn ingewerkt.

Korte lijntjes

Wij onderhouden niet alleen korte lijntjes met de klanten, maar ook met providers van internetdiensten (zoals Ziggo en XS4ALL) en andere organisaties. Voor u levert dit veel voordelen op. Zo vinden wij bij het afsluiten van nieuwe verbindingen sneller (en dus voordeliger) het juiste pakket, en hebben wij bij storingen net even andere ingangen dan de standaard telefoonnummers die op de verschillende websites staan.

Onafhankelijkheid

Door onze onafhankelijke positie laten wij ons niet sturen door marges die we kunnen maken, bijvoorbeeld op bepaalde hard- en software.

Meer Computers en randapparatuur in de buurt

Deze Kracht-IT vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Computers en randapparatuur in de buurt.