Kramer Assurantiën B.V.

Kramer Assurantiën B.V.

N.C.B.-laan 79, 5462GB, Veghel 0413-380880 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Kramer Assurantiën B.V., bedrijfsmatige verzekeringen & risicomanagement !

Kramer Assurantiën B.V. is een modern, onafhankelijk en zelfstandig assurantiekantoor, gespecialiseerd in bedrijfsmatige verzekeringen & risicomanagement. Wij adviseren en bemiddelen op het gebied van bedrijfsmatige verzekeringen en employee benefits. Kramer Assurantiën B.V. streeft ernaar met bedrijven en diens directie een professionele, integere en duurzame relatie op te bouwen.
Kramer Assurantiën B.V. differentieert zich ten opzichte van de markt en heeft een duidelijke eigen identiteit.

Het is onze taak om samen met u een inventarisatie te maken van de risico’s die u loopt en wij adviseren u welke risico’s verzekerd kunnen worden. Hierbij geven wij adviezen welke naar ons oordeel aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden, voor vandaag maar ook voor de toekomst. Naast deze advisering begeleiden wij de contacten tussen u en de verzekeringsmaatschappijen en bemiddelen bij het tot stand komen van verzekeringsovereenkomsten. Als u klant bent van Kramer Assurantiën B.V. kunt u rekenen op constante begeleiding en periodiek overleg omtrent uw verzekeringsportefeuille.

Wij worden ook steeds meer gevraagd voor een second opinion met betrekking tot het in kaart brengen van bedrijfsmatige, verzekerbare, risico’s. Hiervoor hebben wij een speciale risicoanalyse en risico inventarisatie ontwikkeld.
In het geval u onverhoopt een schade mocht hebben, bent u bij ons verzekerd van een actieve schadebegeleiding.

Kramer Assurantiën B.V. heeft geen enkele verplichting om producten bij één of meerdere financiële instellingen onder te brengen. Wij zijn dus volledig vrij en onafhankelijk in onze advisering en werken samen met ongeveer 40 verzekeraars.

Kramer Assurantiën B.V. behoort tot een select gezelschap van assurantie intermediairs dat is aangesloten bij Adfiz. Adfiz is een branchevereniging voor onafhankelijke financiële en assurantie adviseurs.

Meer Verzekeringen in de buurt

Deze Kramer Assurantiën B.V. vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Verzekeringen in de buurt.