Kramer Autobedrijf

Kramer Autobedrijf

Geraldadrift 2, 9981AK, Uithuizen 0595-434020

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Autobedrijf KRAMER B.V: hét adres voor personen- én bedrijfsauto’ s
Klant is Koning!
Garage: Sinds 1995 is Autobedrijf Kramer’s garage gespecialiseerd in het onderhouden (zowel kleine- als grote onderhoudsbeurt) en repareren van personen- en bedrijfsauto’ s. Begonnen op 1 april 1995 in 't Lage van de Weg is Autobedrijf Kramer 5 jaar later verhuisd naar het naastgelegen dorp Uithuizen waar het gevestigd is aan de Geraldadrift 2, aan de doorgaande weg N363 Ranum - Delfzijl.

Occasions: Zoekt u een andere auto? Dan is het absoluut de moeite waard om bij Autobedrijf Kramer Uithuizen te kijken voor leuke en aantrekkelijke occasions. Via de occasions pagina op onze website (http://www.kramer.uwinfo.biz/) vindt u altijd mooie auto’s en zeker niet onbelangrijk... áltijd voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Tanken: Bij Autobedrijf Kramer´s TAMOIL Tankstation is het mogelijk om 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar EURO 95 Ongelood, Premium EURO en Premium Diesel met áltijd éxtra korting op de adviesprijs te tanken.

CarXpert: Sinds 2010 is Kramer B.V. een voor Noord Groningen unieke en duurzame samenwerking met CarXpert aangegaan. CarXpert is hét internationaal netwerk van universele autobedrijven, waarbij technische competentie én consumentenservice zeer hoog in het vaandel staan.
Kramer en CarXpert vormen op deze manier een bijzonder interessante partij voor Noord Groningen en voor tal van fabrikanten van auto-onderdelen. Al deze fabrikanten beschikken over veel kennis op het gebied van autotechniek.
Met deze kennis worden de medewerkers van Autobedrijf Kramer regelmatig getraind en geschoold en zijn ze dus altijd op de hoogte van de allerlaatste informatie op het gebied van autotechniek van alle automerken en dito modellen.
Door deze samenwerking tussen Kramer en CarXpert kunt u dus altijd bij Autobedrijf Kramer terecht, ongeacht het merk van uw auto en bent u verzekerd van de Kramer´s Kennis en Kwaliteit in het Kwadraat.

Meer Auto's & Garages in de buurt

Deze Kramer Autobedrijf vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Auto's & Garages in de buurt.