Kringloop Den Haag

Kringloop Den Haag

de Bruyn Kopsstraat 2 A, 2288EC, Rijswijk 070-3351155 Website

Openingstijden (11 dec - 17 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Kringloop Den Haag is anno 2013 uitgegroeid tot een middelgrote organisatie. We hebben nu 9 vrachtauto's tot onze beschikking, 6 winkels, 200 medewerkers, met 30 vaste/regulieren medewerkers die voor 90% zijn doorgegroeid vanuit een re-integratie baan.

Help mee en geef uw oude spullen een tweede kans!

Missie en visie

De missie van Kringloop Den Haag is het scheppen van werkgelegenheid en werkervaringsplaatsen en het sparen van het milieu door hergebruik te stimuleren.

1) Met onze activiteiten scheppen we arbeidsplaatsen en werkervaringsplaatsen voor mensen die niet of nog niet weten te slagen op de reguliere arbeidsmarkt.

2) Door bij de burgers herbruikbare goederen in te zamelen, die anders bij het grofvuil terecht zouden komen en deze in onze winkels te verkopen, ontlasten wij het milieu. Het inbrengen van 18 kilo spullen betekent een besparing van een boom.

Onafhankelijk opereren

We zijn een bedrijf dat onafhankelijk en zelfstandig opereert en bestaat van de omzet uit de winkels. We willen zo onafhankelijk mogelijk zijn van subsidie. Slechts een klein deel (15 %) wordt met loonkostensubsidie ondersteund.

We proberen dus zo bedrijfsmatig mogelijk te opereren als ieder ander bedrijf in het reguliere "commerciële" bedrijfsleven. Dat houdt tegelijk in dat we redelijk veel verwachten van onze mensen. Ze hebben bij ons de kans zich te ontwikkelen en te bewijzen. Ze verschaffen zichzelf hiermee de capaciteiten om zich waardevoller te maken voor een eventuele toekomstige reguliere baan.

Werkleerbedrijf
Kringloop den Haag is officieel erkend als leerwerkbedrijf en biedt mensen een (tweede) kans. Iedereen met een uitkering (WWB, WAJONG, WW, AOW, WIA) kan bij ons werken om op die manier arbeidsritme en werknemersvaardigheden te ontwikkelen.
Je kunt je vrijwillig melden of een organisatie kan een deelnemer aanmelden. We werken samen met de gemeente Den Haag, Delft, Rijswijk en Voorburg en met talloze andere organisaties en scholen.

Meer Kleding in de buurt

Deze Kringloop Den Haag vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kleding in de buurt.