Kruijdenberg Centrum voor Fysiotherapie en FysioFit

Kruijdenberg Centrum voor Fysiotherapie en FysioFit

Euromarkt 153, 2408BE, Alphen aan den Rijn 0172-473887 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

 • Dinsdag - donderdag: 21:00
  Vrijdag: 20:00

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Kruijdenberg centrum voor fysiotherapie en fysiofit is een jonge en dynamische praktijk in Alphen aan den Rijn, met een verfrissende kijk op de fysiotherapie. Bij ons kunt u terecht voor reguliere fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, dry-needling, echografie, Vo2max metinge en Biodex metingen onder begeleiding van deskundige fysiotherapeuten die gebruik maken van de nieuwste behandelmethodes.

In de praktijk werken we aan de hand van een vijf stappenplan. Dit vijf stappenplan wordt uiteraard afgestemd op het bewegingsprobleem of (sport)blessure. Ons uitgangspunt hierbij is de klachten zo snel mogelijk verhelpen en in de toekomst te voorkomen.

Naast onze fysiotherapeutische mogelijkheden bieden wij ook sport en bewegen aan. Sport en bewegen op een niet medische basis is een belangrijke ondersteuning voor een gezonde leefstijl. Bij Kruijdenberg zijn hier verschillende mogelijkheden voor:

Fysiofit >
Een fitnessprogramma dat speciaal ontwikkeld is voor mensen die meer begeleiding en afwisseling willen hebben in het bewegen. Dit programma kent veel afwisseling en zorgt ervoor dat de deelnemers gevarieerd actief zijn. Met name conditie, kracht, balans en lenigheid zijn thema’s die tijdens deze lessen naar voren komen. Door gebruik te maken van de apparatuur in de grote zaal kan er effectief gewerkt worden. Een vaste begeleider per groep geeft een betere band met de deelnemers.

Pilates >
Een trainingsvorm die zich met name richt op de stabilisatie- en houdingsspieren. Zeker voor mensen die gevoelig zijn voor het ontwikkelen van rugklachten is dit een uiterst effectieve manier van trainen. Bij Kruijdenberg worden de Pilatus lessen gegeven door gecertificeerde pilatesdocenten en wordt er gewerkt in kleine overzichtelijke groepen.
Leaflet Pilates

Vo2 max. metingen >
De gouden standaard voor elke duursporter. Inzicht in het prestatievermogen en de indeling in de trainingszones zijn voor deze groep zeer belangrijk.

Meer Fysiotherapeuten in de buurt

Deze Kruijdenberg Centrum voor Fysiotherapie en FysioFit vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fysiotherapeuten in de buurt.