Kuijpers Kassasystemen en Kantoormachines

Kuijpers Kassasystemen en Kantoormachines

Besterdring 31, 5014HG, Tilburg 013-5430983 Website

Openingstijden (18 sep - 24 sep)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Kuijpers kassasystemen en kantoormachines heeft al sinds 1965 een klinkende naam op het gebied van kassa's, kasssystemen, kantoormachines en kantoorartikelen. Van een losse geldlade tot een geavanceerde kassa, van een pak papier tot een functionele kopieermachine en van een printercartridge tot uitgebreide laserprinters, u bent bij Kuijpers kassasystemen en kantoormachines aan het juiste adres!
Maar Kuijpers doet meer...................dan alleen kwaliteits producten verkopen.

Ook SERVICE wordt door ons nog met hoofdletters geschreven. Talloze particulieren, winkeliers en horeca-ondernemers kunnen dat uit eigen ervaring onderschrijven. Om deze service te waarborgen installeren wij alleen in de regio Brabant. Kuijpers mag zich met recht dé specialist noemen op het gebied van kassa-apparatuur en kantoormachines. U kunt kiezen uit een breed assortiment moderne kassa's, al of niet computer gestuurd maar de voordelen van Kuijpers houden niet op bij de ruime keuze. Een werkplaats in eigen huis staat garant voor deskundige reparatie en revisie. Uw kassa kapot? Eén telefoontje en we proberen dezelfde dag nog langs te komen. In veel gevallen verhelpen wij de storing ter plaatse, indien dit niet mogelijk is hebben wij een 'leenkassa' en zorgen ervoorhet dat u uw kassa zo snel mogelijk terug heeft. Business must go on!
Ook het leveren van linten en inktcartridges is één van onze specialiteiten. Wij hebben 150 schrijfmachine- en printerlinten op voorraad. Zelfs voor linten van mechanische schrijfmachines kunt u nog bij ons terecht.
Wij zien u graag terug in onze WINKEL !

Toch Online bestellen?
Kuijpers kassasystemen en kantoormachines heeft naast een uitgebreide fysieke winkel, in Tilburg, ook een webshop waarin u een gedeelte van ons assortiment kunt bekijken en bestellen. Wij zijn geen dozenschuivers, zitten al meer dan 35 jaar in het vak en hebben een vakkundige HELPDESK. Voor 15.00 uur besteld de volgende werkdag al in huis.

Meer Zakelijke dienstverlening in de buurt

Deze Kuijpers Kassasystemen en Kantoormachines vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Zakelijke dienstverlening in de buurt.