Kuijpers Loodgietersbedrijf

Kuijpers Loodgietersbedrijf

Bellweg 9, 2627AW, Delft 015-2570290 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Zoekt u een vakkundig loodgieters- en installatiebedrijf in Delft? Dan bent u bij W.A. Kuijpers aan het juiste adres. Wij werken zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven en instellingen in Delft en omgeving.

Veelzijdig
W.A. Kuijpers is een veelzijdig loodgieters- en installatiebedrijf in Delft. Wij beheersen uiteenlopende vakgebieden waaronder centrale verwarming, dakbedekking, lood- en zinkwerk, sanitair en gas- en waterinstallaties.

Duurzaam
W.A. Kuijpers legt de nadruk op duurzaamheid en spaarzame installaties. Verderop leest u daarom alles over zonne-panelen, zonneboilers en zuinige HR-ketels.

Belangrijke informatie!
Vorig jaar lagen het Nederlandse merk Scheuten Solar en Chinese merken onder vuur. W.A. Kuijpers levert en installeert alleen door KIWA goedgekeurde zonnepanelen van de merken Canadian Solar, Ubbink en Yingli Solar. Deze panelen leveren optimale energie en gaan minimaal 25 jaar mee.

Als veelzijdig loodgieters- en installatiebedrijf in Delft, werkt W.A. Kuijpers voor veel particuliere klanten en voor bedrijven en instellingen in Delft en omgeving. Wij doen aan woningrenovaties en -onderhoud en zijn thuis in kleinschalige nieuwbouwprojecten.

Uiteenlopend
Loodgieters- en installatiebedrijf W.A. Kuijpers beheerst uiteenlopende vakgebieden; van centrale verwarming, dakbedekking, lood- en zinkwerk, gas- en waterinstallaties tot duurzame installaties zoals zonnepanelen. Wilt u op een vakkundige manier uw badkamer verbouwd hebben? Wij hebben er ervaring mee. Ook installeren wij vloerverwarmingen.

Kwaliteit
Kwaliteit is ons visitekaartje. Als een van de eerste loodgieters- en installatiebedrijven in Delft, heeft W.A. Kuijpers een VCA-keurmerk (Veiligheids Certificering Aannemersbedrijven). Kwaliteit wordt daardoor meetbaar. Ons personeel bestaat uit vakkundige ambachtslieden, die thuis zijn in alle disciplines. Voordat we aan de slag gaan, vindt er eerst een persoonlijk gesprek plaats waarna we een offerte uitbrengen.

Missie
W.A.

Meer Dakdekkers in de buurt

Deze Kuijpers Loodgietersbedrijf vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Dakdekkers in de buurt.