LENS accountants

LENS accountants

Vrieswijk 1, 8103PB, Raalte 0572-354488 Website

Openingstijden (15 jan - 21 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Specialiteiten van LENS accountants zijn onder andere: accountancy (accountants), financieel adviseur, salarisadministratie en P&O, administratie, financiële planning, fiscale werkzaamheden (o.a. aangiften IB en VPB), bedrijfseconomische advisering, prognose, herstructurering, tussentijdse cijfers, bedrijfsopvolging, estateplanning en startende ondernemers.

LENS accountants. Een middelgrote en regionaal werkende accountant met kantoren in Raalte, Zwolle en Deventer. Als lokaal betrokken accountant met gedegen kennis van vele branches, werkzaam voor ondernemingen verschillend in bedrijfstype en bedrijfsgrootte, werken wij helder aan de toekomst en de ambities van onze klanten.

Wie?

De 35 medewerkers van LENS accountants - generalisten en specialisten - bieden u kwaliteit en betrokkenheid. Hoe we onze dienstverlening op ùw behoefte afstemmen? Door goed naar u te luisteren, uw vraagstukken voor ogen te houden en de prestaties van uw onderneming goed te volgen. Door dieper op zaken in te gaan als dat nodig is. En door u - ook ongevraagd - van heldere adviezen te voorzien.

Hoe?

LENS accountants adviseert en begeleidt u in de volle breedte. U wilt immers uw tijd besteden aan ondernemen, toch? Dus gaat LENS accountants verder dan ‘klassieke" principes: financiële verslaglegging en administreren. Ook op andere gebieden kunt u ons inschakelen: salarisadministratie en personeelsadvies, belastingadvies, -aangiftes en -planning, bedrijfseconomische advies, fusies en overnames en financiële planning, zowel voor uw onderneming als voor uzelf als ondernemer.

Waarom?

Helder. Dat wil LENS accountants zijn. Helder in aanpak en visie, helder in contacten en afspraken, helder in de samenwerking en de resultaten voor uw bedrijf. We houden van vooruit kijken, samen met u.

Meer Accountants in de buurt

Deze LENS accountants vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Accountants in de buurt.