Let op: Vandaag is het Koningsdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten of hebben aangepaste openingstijden, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Laroes Loodgieters en Installateurs BV

Laroes Loodgieters en Installateurs BV

Handelsweg 10, 4387PC, Vlissingen 0118-465800 Website

Openingstijden (24 apr - 30 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Storingsmeldingen
U kunt op werkdagen na 16.00 uur, tijdens de weekeinden en in de vakanties een beroep doen op onze (storings-)servicedienst. U kunt uw storing inspreken op ons antwoordapparaat en u wordt zo spoedig mogelijk door onze servicemonteur teruggebeld.

CV onderhoud
Indien de ketel bij ons in onderhoud is, bellen wij u jaarlijks op met de vraag of u een bezoek van onze servicemonteur op prijs stelt. Het fijne hieraan is dat u nergens aan vast zit, geen verplichtingen dus.
Loodgieters
Het leidingnet, vanaf de meterkast tot op elk punt in de woning, kunnen wij voor u verzorgen. Of het nu gaat om nieuwe aanleg, reparatie, renovatie of een verbouwing.
Mocht uw keuken aan vervanging toe zijn, dan zullen er diverse leidingen moeten worden aangepast. Dit kunnen wij geheel voor u verzorgen aan de hand van de tekening van de nieuwe keuken.
Tevens bent u voor een complete nieuwe badkamer bij ons aan het juiste adres.

Rioleringen
Bij ons kunt u terecht voor een vakkundige aanleg of reparatie van het leidingnet. Vanaf de badkamer, het toilet en de keuken, tot en met de aansluiting op het gemeenteriool.

Dakbedekking
Laroes is gespecialiseerd in het aanbrengen en onderhouden van:
* Bitumen-, EPDM-, Zinken-, Koperen-, Loden- en PVC goten
* Hemelwaterafvoeren
* Dakbedekkingen

Restauratie
Laroes loodgieters en installateurs BV bezit de kennis en het vakmanschap voor het restaureren van monumentale panden.

Nederland bezit nog veel gebouwen van enkele eeuwen terug. Deze gebouwen zijn nog volgens zeer degelijke normen gebouwd en bevatten vele sierlijke elementen welke uit lood, zink of koper vervaardigd zijn. Voor de bekleding van daken werd er veel gebruik gemaakt van natuurstenen leien.

Deze gebouwen zijn door de eeuwen heen afhankelijk geweest van goed onderhoud. Hiervoor is een speciale vakkennis nodig. Aan het eigen maken van deze techniek gaan vele leer- en praktijkjaren vooraf.