Leeuwe Natuursteenbedrijf G van

Leeuwe Natuursteenbedrijf G van

Tarweweg 15, 6534AM, Nijmegen 024-3774776 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Natuursteenbedrijf steenhouwerij G. van Leeuwe in Nijmegen is een familiebedrijf dat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan. Wij beschikken over een eigen werkplaats waar we graniet, marmer, hardsteen en andere natuursteensoorten op maat kunnen zagen. We laten u zien hoe mooi natuursteen is in al zijn vormen en afwerkingen. Schuren, polijsten, boucharderen, joppen, frijnen: dit zijn slechts enkele technieken om natuursteen te bewerken. Iedere techniek geeft de steen een andere uitstraling, kleur en eigenschap.

Uw aanrechtblad maken wij op maat, evenals uw vensterbanken, dorpels, naamplaatjes... Klein of groot, wij maken alles: van sokkeltjes voor beeldjes tot grote kunstwerken in opdracht van kunstenaars. Bijbehorende producten, zoals spoelbakken, kunt u ook bij ons bestellen.

Voor grafstenen, gedenkstenen, urnenstenen en sierurnen staan wij al vier generaties (sinds 1926) bekend als een vertrouwd adres. Wij verzorgen het hele grafmonument of de urn en kunnen samen met u iedere gewenste bijzonderheid aan of op de steen realiseren: een afbeelding, een speciaal lettertype, een bewerking van de steen, etc. Wij plaatsen grafstenen in Nijmegen, Beuningen, Weurt, Wijchen, Beek, Berg en Dal, Groesbeek, Molenhoek, Mook, Ooij, Leuth, Millingen a/d Rijn, maar ook buiten de regio.

In onze showroom kunt u voorbeelden zien van grafmonumenten en materialen: graniet, marmer, hardsteen naar wens gecombineerd met glas, RVS of hout. Er zijn vele mogelijkheden: wij kunnen u met een persoonlijk advies helpen om een weloverwogen keuze te maken. Voor accessoires voor grafmonumenten kunt u ook bij ons terecht. Wij verkopen beeldjes, vazen, bloembakken en lantaarns van brons, aluminium, rvs en natuurlijk natuursteen.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Leeuwe Natuursteenbedrijf G van vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.