Leo Ringelberg Touringcars

Leo Ringelberg Touringcars

Leerlooierstraat 44, 3194AB, Hoogvliet Rotterdam 010-5018777 Website

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Touringcarverhuur
Vervoer per touringcar is gemeten per passagier, het minst milieubelastend. Ook op de site www.milieucentraal.nl kunt u eenvoudig zien hoe milieuvriendelijk en duurzaam uw keuze voor de touringcar is. Het reguliere onderhoud aan onze autobussen wordt door de gekwalificeerde merkdealers verricht, ook uw garantie voor betrouwbaar vervoer.

Voor kleine groepen of vervoer over een project of raffinaderij, door smalle straten of (B)wegen is de 16 persoons Fiat Ducato, de 17 persoons Ford of de 19 persoons VW Crafter geschikt.

De grotere groepen kunnen een ruime keuze maken uit touringcars met een verschillend uitrustingsniveau, eenvoudig tot luxe, van 29 t/m 60 plaatsen. Er is een grote touringcar met rolstoellift beschikbaar om ook de minder mobiele reiziger van dienst te kunnen zijn en voor de fietsliefhebbers kan er desgevraagd ook een fietstrailer tot maximaal 40 fietsen achter bepaalde touringcars worden gekoppeld. Voor vervoer van een grote hoeveelheid bagage kunnen wij achter sommige touringcars een aanhanger koppelen of een VW LT bak- of bestelwagen met chauffeur inzetten of desgewenst bestuurt u die zelf (zie ook Autoverhuur)

Voor de echt grote groepen kunnen we de 92 persoons dubbeldekkers inzetten, deze touringcars zijn uitgerust met alle faciliteiten en kunnen ook worden omgebouwd tot Comfort Class of Royal Class niveau.

Van oudsher een specialisatie van ons bedrijf is het dagelijks (24/7) vervoer van werknemers naar diverse bedrijven in de regio, stipt op tijd en uitgerust komen zij aan bij het bedrijf en stipt op tijd vertrekken zij ook weer naar huis. Een maatschappelijk verantwoorde en duurzame oplossing voor het woon - werkverkeer (immers kan 1 touringcar wel 35 auto's vervangen waardoor u een enorme Co2 reductie bereikt) dus wellicht ook een verantwoorde oplossing voor uw bedrijf !!

Een andere mogelijkheid die wij bieden is om projectmatig, bij een groot evenement of onderhoud aan b.v.

Meer Makelaars in de buurt

Deze Leo Ringelberg Touringcars vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.