Ley Huisarts A J R vd

Ley Huisarts A J R vd

Bijlmerdreef 657, 1102RP, Amsterdam 020-6912361 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

HUISARTSEN /ANTROPOSOFISCH GEORIËNTEERDE GENEESKUNDE EN ACUPUNCTUUR

In mijn huisartsenpraktijk maak ik gebruik van inzichten uit de anthroposofische geneeskunde en chinese geneeskunde/ acupunctuur. Daarbij wordt gekeken wat naar mijn mening beste behandeling voor een bepaalde aandoening is. Soms is dat regulier, soms zijn andere keuzen verstandiger bijvoorbeeld acupunctuur.

Voor eenvoudige verrichtingen kunt u terecht bij de assistente.
Eenvoudige verrichtingen zijn bijvoorbeeld het verbinden van wonden, injecties, uitspuiten van oren, het verwijderen van hechtingen, diabetes en hypertensie controles, 24 uurmetingen, ECG’s maken, Doppler-, enkel-arm index-, urine-, longfunctie- en bevolkingsonderzoeken.

Dagelijks is er spreekuur.
Om uw en onze tijd zo efficiënt mogelijk in te kunnen delen, werken we vnl. op afspraak. Er is op werkdagen tussen 08.30 en 09.00 uur en inloopspreekuur. Eenvoudige vragen kunnen vaak ook telefonisch beantwoord worden. U kunt dan gebruik maken van het telefonisch spreekuur; dagelijks tussen 12.15- 13.00 uur.

Mocht u fysiek niet in staat zijn om naar het gewone spreekuur te komen dan kan de huisarts ook een huisbezoek afleggen. Deze kunt u vóór 11 u. aanvragen via de assistente.
Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd hebben om naar het gewone spreekuur te komen. Als het maar enigszins mogelijk is om naar de praktijk te komen, kunt u dat toch beter doen. De behandelingsmogelijkheden in de praktijk zijn veel groter dan bij u thuis. Vaak zal de huisarts u beter en sneller kunnen helpen in de praktijk.

Recepten
Voor herhalingsrecepten hoeft u niet langs te komen op het spreekuur. Het gaat om recepten die u al eerder van uw (huis)arts voorgeschreven heeft gekregen. U kunt de benodigde informatie terug vinden op het etiket en/of de verpakking van het medicijn. Voor nieuwe recepten dient u eerst een afspraak te maken met uw huisarts.

Meer Alternatieve genezers in de buurt

Deze Ley Huisarts A J R vd vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Alternatieve genezers in de buurt.