Let op: In verband met Sinterklaasavond zijn veel winkels vandaag maar tot 17:00 uur geopend! Niet alle winkeliers hebben de openingstijden aangepast, bel de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Lingen Woninginrichting vd

Lingen Woninginrichting vd

Marinus Spronklaan 69, 4205CG, Gorinchem 0183-624464 Website

Openingstijden ( 5 dec - 11 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Van der Lingen is een woninginrichting, waar kwaliteit en goede service voorop staan. De zaak bestaat reeds 50 jaar!
Voor het mooi uitvoeren van een inrichtingsklus heeft u een echte specialist nodig. Deze heeft de vakkennis, het juiste gereedschap en het inzicht om van uw huis een prachthuis te maken. Woon- en projectstoffering.

Typerend voor Van der Lingen Woninginrichting is de kwaliteit van de producten en de professionaliteit van onze medewerkers. Van der Lingen is specialist op het gebied van sfeervol, comfortabel en praktisch wonen en werken.

Woninginrichting Van der Lingen streeft ernaar om u als klant de ultieme ervaring te geven wanneer u bij onze winkel in Gorinchem langskomt. Of u even langskomt om te neuzen of doelgericht op zoek bent naar wanddecoratie zoals behang, vloerbedekking zoals tapijt, laminaat, parket, linoleum of vinyl, of binnenzonwering, wij staan met advies voor u klaar en verwelkomen u in onze woonwinkel te Gorinchem.

Van der Lingen Woninginrichting te Gorinchem heeft vier ervaren medewerkers, ieder met zijn of haar eigen specialisme. Wij komen graag bij u langs om te kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn om meer sfeer in uw huis te brengen en ervoor te zorgen dat uw woning voorzien wordt van een optimaal woongenot.

Bij Van der Lingen Woninginrichting te Gorinchem kunt u terecht voor de belangrijkste componenten die uw woning van sfeer, gezelligheid, warmte en eigenheid voorzien.
Wij bieden u tapijt van de beste kwaliteit. Tapijt zorgt voor warmte en sfeer in uw woning. Het zorgt voor isolatie, geluidsdemping, en tevens veiligheid wanneer tapijt gelegd is op bijvoorbeeld trappen.
Houdt u van strakke, onderhoudsvriendelijke en moderne vloerbedekkingen? Dan heeft van der Lingen te Gorinchem de uitkomst voor u: modieuze vloerbedekking van vinyl en marmoleum. Makkelijk schoon te houden, strak en hip.
Voor een wat meer klassiekere vloer bieden wij u prachtige kwalitatief hoogstaande parketvloeren.

Meer Woonwinkels in de buurt

Deze Lingen Woninginrichting vd vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Woonwinkels in de buurt.