Logopediepraktijk G M L J vd Venne

Logopediepraktijk G M L J vd Venne

Trommel 40, 3192HK, Hoogvliet Rotterdam 010-4722785 Website

Openingstijden ( 5 dec - 11 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  gesloten
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De logopediepraktijk van Gaby van de Venne is sinds 1999 te vinden in Hoogvliet achter winkelcentrum 'De Fuik' in de wijk Zalmplaat. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Achter de praktijk is ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig.

In de praktijk worden voornamelijk kinderen behandeld in de leeftijd van 0 tot 18 jaar, maar volwassenen kunnen, afhankelijk van de hulpvraag, ook terecht.

Logopedisten houden zich bezig met communiceren. Alles wat te maken heeft met het begrijpen en produceren van gesproken en geschreven taal, is onderdeel van het werkterrein. Logopediepraktijk Hoogvliet biedt therapie en advies aan mensen die problemen ondervinden bij het communiceren.

Door te praten en te luisteren begrijpen wij elkaar. In het dagelijks leven is het spreken onmisbaar. Om te spreken moeten wij ademen, gebruiken wij onze stembanden, keel, neus, kaken, tong en lippen. Om te kunnen spreken moeten wij ook kunnen horen, denken en begrijpen. Spreken is dus een ingewikkeld proces. Stoornissen daarin worden door de logopedist behandeld in samenwerking met bijvoorbeeld huisarts, specialist, school of tandarts.

Behandeling.
Na het onderzoek wordt de conclusie met u besproken en wordt beslist of er een behandeling volgt. Iedere behandeling duurt een half uur. In de meeste gevallen wordt er één keer per week behandeld. Een andere frequentie is ook mogelijk. In bijzondere gevallen kan de behandeling aan huis plaatsvinden. Tijdens de behandeling wordt er geoefend en het is de bedoeling deze oefeningen thuis te herhalen. Het verloop van de behandeling wordt regelmatig met u besproken. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de soort en de ernst van de klacht.
Voor de behandeling aan kinderen is het van belang dat de ouder er zo vaak mogelijk bij aanwezig is. U kunt dan zien wat de logopedist doet, hoe ze het doet en wat uw kind leert. Ouders vinden het prettig betrokken te worden bij het proces en het maakt het oefenen thuis leuker en makkelijker.

Meer Logopedisten in de buurt

Deze Logopediepraktijk G M L J vd Venne vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Logopedisten in de buurt.