Logopedische Praktijk van den Wall Bake

Logopedische Praktijk van den Wall Bake

Oude Naarderweg 14, 1251BK, Laren 06-22795069 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  gesloten
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

In de Logopedische Praktijk Laren zijn werkzaam:

Corien van den Wall Bake-van Eeghen, logopedist 06-22795069

en Monique Hoeve-de Haan, logopedist. 06-51830487.

De Logopedische Praktijk Laren geeft informatie, advies, behandeling en vinger-aan-de-pols rondom:

Spraak en spraakontwikkeling.

Taal en taalontwikkeling.

Gehoor.

Adem en stem.

Afwijkend mondgedrag.

Stotteren.

Eten en drinken.

De praktijk voldoet aan de kwaliteitseisen, die worden gevraagd om ingeschreven te staan in het kwaliteitsregister van logopedisten.

Er wordt rekening gehouden met de geheimhouding, alle verstrekte informatie is strikt vertrouwelijk en zal alleen aan derden worden doorgegeven, indien u daarvan op de hoogte bent en toestemming voor hebt gegeven.

Verwijzing en kostvergoeding: De kosten van het onderzoek en de behandeling worden vergoed door uw ziektekostenverzekeraar. Hebt u een restitutie-polis, dan ontvangt u zelf maandelijks een declaratie. De tarieven voor logopedie zijn wettelijk vastgesteld. U hebt altijd een verwijsbrief nodig van een arts. Bij de eerste afspraak in de praktijk neemt u deze verwijsbrief mee, evenals uw verzekeringsgegevens.

Mocht u een afspraak niet kunnen nakomen, dan kunt u 24 uur voor aanvang de afspraak afzeggen. Indien u niet tijdig afbelt, wordt het verzuimtarief bij u in rekening gebracht.

Behandeling: De eerste afspraak bestaat uit een intake-gesprek. Voor een uitgebreid onderzoek zijn soms meerdere afspraken noodzakelijk. Na het onderzoek wordt de conclusie met u besproken en wordt er beslist, of er een behandeling volgt. De behandeling duurt 30 minuten, meestal 1 maal per week. Indien nodig, kan de behandeling aan huis plaatsvinden. Tijdens de behandeling wordt er geoefend en u herhaalt die oefeningen thuis dagelijks. Het verloop van de behandeling wordt regelmatig met u besproken. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de soort en de ernst van de klachten.

Meer Logopedisten in de buurt

Deze Logopedische Praktijk van den Wall Bake vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Logopedisten in de buurt.