Loodgietersbedrijf Peelen

Loodgietersbedrijf Peelen

Zandven 14, 5508RN, Veldhoven 040-2051253 Website

Openingstijden (15 jan - 21 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Al sinds 1960 kunt u rekenen op de vakbekwaamheid en service van Loodgietersbedrijf Peelen.
Veel van onze klanten hebben inmiddels gemerkt dat ze niet meer alleen met Chris te maken hebben.

Sinds 1 maart 2007 vormen Chris en zijn zoon Yorick als zelfstandige ondernemers samen een VOF. Voor u is er nu de zekerheid dat bestaande, toekomstige werkzaamheden en service gewaarborgd zijn. Wij vinden het een mooie gedachte dat het bedrijf in de familie blijft.

Een stukje geschiedenis

In 1950 namen Chris Sr. en Dora Peelen de smederij van Wiersma over. Omstreeks 1960 ging Chris Peelen Sr. zich toeleggen op het loodgieters- en centrale verwarmingvak. Later voegden twee zonen zich bij het familiebedrijf.

Op 1 november 1985 werden de smederij/constructie en de loodgietersafdeling gesplitst. Chris Jr. en Gusta Peelen namen de loodgietersafdeling/CV over. Zij namen intrek in het ouderlijk huis/winkel en de bedrijfshal aan de Nieuwe Kerstraat te Oerle.

Chris en Gusta hebben altijd een warm hart voor de zaak gehad. Dit is hun zoon Yorick niet ontgaan.

De derde generatie
Nu, 22 jaar later treedt zoon Yorick toe tot het familiebedrijf. Net zoals bij zijn vader is ook bij hem het loodgietersvak er met de paplepel ingegoten. Na de LTS is Yorick doorgestroomd naar MTS-installatietechniek en heeft hij een opleiding MTS-besturingstechniek afgerond. Al die tijd kon hij het geleerde in de praktijk brengen, samen met vader Chris.

In 1996 is Yorick gaan werken als planner/werkvoorbereider van projecten en woningbouw. Daarnaast heeft hij een vervolgopleiding MIT AOG-APG en diverse beroepsgerichte cursussen en VOL-VCA en BHV gedaan. In 2003 heeft hij de overstap gemaakt naar een installatiebedrijf in Eindhoven. Daar is hij vier jaar werkzaam geweest als calculator/projectleider.
Chris en Yorick voor hun nieuwe bedrijfsbus

Klaar voor de toekomst
Al diverse jaren heeft Loodgietersbedrijf Peelen CV-ketels van Bosch in het pakket. Inmiddels is het bedrijf officieel Bosch Warmte Specialist.

Meer Loodgieters in de buurt

Deze Loodgietersbedrijf Peelen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Loodgieters in de buurt.