Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Lubberts Tandprotheticus N M

Lubberts Tandprotheticus N M

Vloeddijk 54, 8261GD, Kampen 038-3327548 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Tandprothetische Praktijk N.M.Lubberts

Al sinds 1984 is de praktijk gevestigd in Kampen aan de Vloeddijk nummer 54. We mogen dan ook wel zeggen: een vertrouwd adres!

Een tandprotheticus is gespecialiseerd in het zelfstandig aanmeten en vervaardigen van alle uitneembare gebitsprothesen direct bij de drager.

Als u toe bent aan een nieuwe gebitsprothese of u heeft klachten over uw huidige prothese kunt altijd vrijblijvend bij ons terecht. Natuurlijk bent u ook voor reparaties bij ons aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in de implantaat gedragen prothese of wel ‘Het Klikgebit ‘.

Door een jarenlange ervaring zijn we in de meeste gevallen in staat uw gebitsproblemen op te lossen. Een prothese wordt dan ook in nauwe samenwerking met u gemaakt. Uw wensen zijn erg belangrijk voor ons en worden daar waar mogelijk verwerkt in uw nieuwe prothese. Wij adviseren u natuurlijk wat de beste mogelijkheden voor u zijn.

Een verwijzing voor een volledige gebitsprothese is niet noodzakelijk. In samenwerking of op verwijzing van een kaakchirurg of implantoloog/tandarts maken wij ook geheel zelfstandig partiële protheses, frame protheses en implantaat gedragen protheses.

Wij werken nauw samen met mondhygiënistes, kaakchirurgen en tandarts/implantologen. Hierdoor kunnen wij u van allerlei soorten uitneembare gebitsprotheses voorzien.

Kwaliteit is het speerpunt van onze praktijk. Daarom is Tandprothetische Praktijk N.M.Lubberts gecertificeerd volgens de HKZ norm (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector).

Meer Tandartsen in de buurt

Deze Lubberts Tandprotheticus N M vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Tandartsen in de buurt.