Lunsingh Meubelstoffering en Zitmeubelrestauratie

Lunsingh Meubelstoffering en Zitmeubelrestauratie

Valkenburgseweg 12, 2331AB, Leiden 071-5145826 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Onze passie is het stofferen en restaureren van zitmeubels op de juiste manier met goede kwaliteit materialen en stoffen.
Zodat het meubel weer mooi en comfortabel is en dat vele jaren blijft.
Daarvoor hebben we een enorme collectie goede meubelstoffen, leder, passementen en sierspijkers in alle stijlen waardoor het altijd mogelijk is om een bekleding en afwerking te vinden die U mooi vindt én goed bij het meubel en de rest van het interieur past.

Onze specialiteit is het stofferen van antieke meubelen op de originele ambachtelijke wijze uit de tijd van het meubel.
Dat is het beste voor de romp van een stoel of bank, de levensduur en de waarde.
Daarvoor is veel kennis nodig van stijlkenmerken, kunstgeschiedenis en technieken want als de stoffeertechniek en vorm niet klopt met het meubel dan ziet het er vreemd uit. Een Rococo meubel is geen Empire, en Art Deco geen Biedermeier, ieder meubel heeft een eigen vormgeving, materialen en techniek.
Ieder meubel komt geheel tot zijn recht als het op de juiste wijze is gestoffeerd en is bekleed met een bekleding die er helemaal bij past.

Ons adres is Valkenburgseweg 12 te Leiden waar U ons kunt bezoeken en de vele duizenden stoffen, leder en passementen kunt komen bekijken.
Parkeren kan op eigen terrein.

Vakmanschap door opleiding, inzet en ervaring
De basis is de opleiding o.a. aan het Hout- en Meubileringscollege en praktijkervaring in de meubelstoffeerderij van mijn vader. In 1993 zijn wij in Leiden met ons bedrijf op de Hogewoerd begonnen, nu in een ruimere vestiging op de Valkenburgseweg, altijd met een open atelier. Zo kan iedereen alles zien en zichzelf overtuigen dat het werk goed gebeurd. Dit vinden wij belangrijk omdat er in het vak heel wat "kaf onder het koren" is, helaas.

Meer Meubelstoffering in de buurt

Deze Lunsingh Meubelstoffering en Zitmeubelrestauratie vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Meubelstoffering in de buurt.