Makelaardij de Smelthe

Makelaardij de Smelthe

Veenhoopsweg 20 3, 9422AB, Smilde 0592-414454 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Makelaardij de Smelthe is een enthousiast en gedreven makelaarskantoor met een rijke ervaring in een groot werkgebied. Onze makelaardij is al vanaf begin 80-er jaren van de vorige eeuw actief in Noord Nederland.

Makelaardij de Smelthe staat voor een open en eerlijke benadering, wij behandelen onze klanten zoals wij ook graag behandeld worden. Wij verkopen geen luchtkastelen. U mag van ons een helder en duidelijk advies verwachten, daarbij hoort een inzichtelijke en eerlijke tariefstelling, zowel voor de begeleiding bij de aankoop, de verkoop of bij taxaties. Voor ons is van belang dat u vooraf weet waarvoor u betaalt en hoeveel u betaalt en dat u achteraf niet met verrassingen wordt geconfronteerd. Wij denken aan uw portemonnee, daarbij maken wij gebruik van ons netwerk van notarissen, financieel adviseurs, verzekeringsadviseurs, energieleveranciers, zelfs tot en met accountants en belastingadviseurs aan toe.

De basis van ons kantoor wordt gevormd door office-manager Yvonne de Jong, administratief medewerkster Wendy de Jager en directeur en beëdigd makelaar en taxateur Pieter Zijlstra. Ons team wordt regelmatig uitgebreid met stagiaires. Uiteraard zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars, adverteren we ons gehele aanbod op www.funda.nl en zijn we aangesloten bij het NWWI, een onafhankelijk, landelijk taxatie-instituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs.

Vanaf 2006 heeft Makelaardij de Smelthe een stormachtige ontwikkeling ondergaan. In 2006 is het kantoor vanonder de paraplu van de Rabobank verzelfstandigd. We hebben de economische crisis doorstaan en zijn in mei 2015 verhuisd naar een locatie om trots op te zijn. We nodigen u van harte uit op ons nieuwe kantoor aan de Veenhoopsweg 20-3 in Smilde.

Met een aanbod van gemiddeld rond de 125 woningen in een groot werkgebied, mogen wij ons rekenen tot één van de grotere makelaarskantoren in Assen en omstreken.

Meer Makelaars in de buurt

Deze Makelaardij de Smelthe vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.