Makelaarskantoor Carla vd Brink BV

Makelaarskantoor Carla vd Brink BV

De Lairessestraat 123, 1075HH, Amsterdam 020-6717272 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Persoonlijke aanpak

Makelaarskantoor Carla van den Brink is sinds 1979 actief op de woningmarkt in Amsterdam en omstreken. Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die onze stijl goed karakteriseren. Een persoonlijke relatie met onze klanten op basis van wederzijds vertrouwen is ons uitgangspunt. Daarbij streven we naar een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Of u nu een klein appartement zoekt op een bruisende lokatie of een exclusieve villa.

Bij Carla van den Brink werken 3 kundige makelaars die u graag begeleiden bij aan- of verkoop op de ingewikkelde woningmarkt van Groot Amsterdam.

Een goede relatie

Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit, kwaliteit. Woorden die de stijl van makelaarskantoor Carla van den Brink goed karakteriseren. Een goede relatie met onze klanten is de basis van waaruit wij werken. We luisteren naar uw wensen, communiceren open en begeleiden u actief bij één van de belangrijkste beslissingen in uw leven: het kopen of verkopen van een woning.

Persoonlijke aanpak

Wie Carla van den Brink zegt, zegt kwaliteit en exclusiviteit. Zij was in 1979 de eerste vrouw die in Amsterdam begon als makelaar. Met haar persoonlijke aanpak wist ze haar onderneming te laten groeien tot een gerenomeerd kantoor waar inmiddels vijf makelaars werken. Het kantoor ging in 1995 over op haar zoon Pieter Joep van den Brink, die de naam van zijn ondernemende moeder in ere hield in de bedrijfsnaam.

Ruime ervaring en expertise

Ons makelaarskantoor heeft nog steeds een vrouwelijke touch. Naast Pieter Joep zetten vier vrouwelijke makelaars zich in voor de klant. De vrouwelijke eigenschappen geduld, goed kunnen luisteren en een goed ontwikkelde intuïtie komen buitengewoon goed van pas in het makelaarsvak. Uiteraard zijn al onze makelaars goed opgeleid en beschikken zij over ruime ervaring en expertise in de Amsterdamse onroerendgoedmarkt.

Meer Makelaars in de buurt

Deze Makelaarskantoor Carla vd Brink BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.