Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Makro Kerstpakketten Duiven

Makro Kerstpakketten Duiven

Dijkgraaf 21, 6921RL, Duiven 026-3193250 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Uw medewerkers verrassen na een jaar hard werken? Al 47 jaar helpen wij onze klanten met veel plezier aan de mooiste eindejaarsgeschenken.

Ieder jaar selecteren wij met grote zorg de heerlijkste lekkernijen, mooiste geschenken en nieuwste trends op gebied van eindejaarsgeschenken. Alles om er voor te zorgen dat u uw medewerkers en relaties kunt verrassen!
Het thema van 2015 is 'Originele kerst, maak het samen'. De belangrijkste trends hebben wij doorvertaald in onze pakketten. Zo hebben we voor u 'De Proeverij' met een multifunctioneel krijtbord/serveerplank en een exclusief 'Riverdale'-pakket bestaande uit natuurlijke materialen.

De voordelen van Makro Kerstpakketten
- marktleider in eindejaarsgeschenken
- totaalleverancier: van kerstpakket tot online keuze cadeau tot kerstmarkt
- 16 showrooms, webshop, accountmanagers en 17 Makro-vestigingen
- snelle, betrouwbare service
- ruim 45 jaar ervaring
- afspraak = afspraak
- stipte bezorging

Makro Kerstpakketten is de formulenaam van Inpak Centrale Nedema (ICN). ICN is net als de Makro-vestigingen een onderdeel van het wereldconcern METRO. Makro Kerstpakketten bewaakt zorgvuldig voor u het hele proces van inkoop, samenstellen, inpakken, opslag tot en met afleveren en after sales van uw kerstcadeaus. En dit al meer dan 45 jaar!

Historie
Sinds de opening van de eerste Makro-vestiging in 1968 in Amsterdam, bleek al snel dat klanten met Makro-artikelen hun eigen kerstpakketten samenstelden. De Makro-medewerkers maakten, als extra service, na sluitingstijd feestelijke pakketten voor deze klanten. Met de opening van meer vestigingen ging daar zo veel werk in zitten dat Makro medio jaren zeventig in Barneveld een eigen inpakcentrale verwezenlijkte. Tegelijk werden in de Makro-vestigingen showrooms ingericht waar klanten hun kerstpakket konden samenstellen. Sinds 1990 huist de inpakcentrale in Duiven.

Meer Geschenkartikelen in de buurt

Deze Makro Kerstpakketten Duiven vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Geschenkartikelen in de buurt.