Let op: In verband met Sinterklaasavond zijn veel winkels vandaag maar tot 17:00 uur geopend! Niet alle winkeliers hebben de openingstijden aangepast, bel de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Marieke Scheffers HR Coaching

Marieke Scheffers HR Coaching

Heerestraat 32, 9991BG, Middelstum 0595-557396 Website

Openingstijden (30 nov - 6 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Marieke Scheffers helpt je via coaching en trainingen keuzes te maken in je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling gaan bij HR Coaching hand in hand in het kader van:

- loopbaanontwikkeling
- functiegebonden ontwikkeling
- teamontwikkeling

HR Coaching geeft advies en coaching aan u als professional, bestuurder en (top) manager, werkzaam in profit en non-profitorganisaties. Daarnaast bent u ook welkom als u op eigen initiatief aan de slag wilt. Als ervaren coach en adviseur faciliteert Marieke Scheffers u als klant op een zorgvuldige, positieve en persoonlijke wijze. U kunt vanuit verschillende invalshoeken naar uw vraag en uzelf (leren) kijken. Zij verstaat de kunst om nieuwe perspectieven te creëren en deze aan te laten sluiten op uw ambities. Op een pragmatische wijze regisseert zij de afstemming van mens en/of team op organisatie/omgeving om gewenste doelen te kunnen realiseren. Zij is ervan overtuigt dat investering in uzelf bijdraagt aan uw schakelvermogen van de ene fase naar de andere in uw leven en loopbaan. Zij ervaart dat dit het risico op stagnatie in de loopbaan, stress en burnout aanzienlijk kan verkleinen.
Als belangrijke voorwaarde ziet Marieke Scheffers de gelijkwaardige en open samenwerking tussen betrokkenen bij het leerproces. Veiligheid en onderling vertrouwen is hierbij essentieel. In dit kader besteedt zij gericht aandacht aan het proces voorafgaand aan een coaching en is er ten alle tijde ruimte voor tussentijdse afstemming.
Ook studenten en scholieren helpt zij hun talenten te herkennen en ontwikkelen.(Students2train) Het komen tot keuzes in studie en (school)loopbaan behoort tot één van haar specialiteiten. Het zicht krijgen op eigen denk-leer-en handelwijze, in welke fase van leven en loopbaan dan ook, draagt substantieel bij aan ieders oplossend en creatief vermogen.

Meer Geestelijke gezondheidszorg in de buurt

Deze Marieke Scheffers HR Coaching vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Geestelijke gezondheidszorg in de buurt.