Meesterschoenmaker de Jong

Meesterschoenmaker de Jong

Koninginneweg 253, 1075CV, Amsterdam 020-6713212

Openingstijden (22 jan - 28 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Bent u op zoek naar een schoenmaker in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ervaar onze professionaliteit en hoge serviceniveau! DE JONG Meesterschoenmaker is een familiebedrijf sinds 1927. Wij zijn geboren en getogen tussen het rubber en het leer. Het schoenmakersvak is ons met de schoenlepel ingegoten.

Met schoenen drukt u uw persoonlijkheid uit. Bovendien wilt u comfortabel over straat gaan en als het even kan goedkeurende blikken van voorbijgangers incasseren. DE JONG Meesterschoenmaker is de schoenmaker in Amsterdam die ervoor zorgt dat uw lievelings paar schoenen langer meegaan.

Bij ons kunt u uw prachtigste en meest modieuze schoenen laten repareren, zodat zij er weer als nieuw uitzien. Wij onderscheiden ons door een toegewijde service en ambachtelijke werkwijze, die u garanderen dat uw schoenen lang meegaan. Gun uzelf het beste en kom naar DE JONG Meesterschoenmaker , de gespecialiseerde schoenmaker in Amsterdam. Bij ons loopt u altijd tevreden naar buiten!

Wij repareren uw droomschoenen zodanig dat zij er weer als nieuw uitzien. Dat is waar wij absoluut voor gaan. Oude materialen worden altijd verwijderd, er wordt niks overelkaar geplakt. Eventueel vervangen wij ook het gehele onderwerk. De schoen blijft altijd in de originele staat. Een schoen draagt u door het leven en krijgt aardig wat te verduren. Bovendien is een schoen vaak een reflectie van uw persoonlijkheid. U heeft eindelijk het paar gevonden dat niet alleen heerlijk zit, maar ook nog eens prachtig staat. Dan is het toch zonde om deze door slijtage of door een kleine schade weg te doen? Bij DE JONG Meesterschoenmaker geven wij uw schoenen een tweede leven die helemaal overeenkomt met de eerste. Het is onze missie u uw favoriete paar schoenen zodanig te repareren of te onderhouden dat zij, en u, er weer tegenaan kunnen. Wij zijn ook gespecialiseerd in het oprekken van schoenen en het versmallen en vergroten van laarzenschachten.

Meer Schoenmakerijen in de buurt

Deze Meesterschoenmaker de Jong vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Schoenmakerijen in de buurt.