Meijerink Aannemersbedrijf Gebr BV

Meijerink Aannemersbedrijf Gebr BV

Meijerinksweg 40, 7524AM, Enschede 053-4355864 Website

Openingstijden (28 mei - 3 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Al 200 jaar een begrip in Lonneker/Enschede en omgeving!

Aannemersbedrijf Gebr. Meijerink B.V. in Lonneker (gemeente Enschede) is niet van vandaag of gisteren. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot het begin van de 19e eeuw. Twee eeuwen in de bouw: dat is een teken van kwaliteit. Een traditie die vandaag de dag onverminderd wordt voortgezet. Kwaliteit door oog voor detail, gevoel voor finesse en aandacht voor de wensen van de opdrachtgever. Of het nu gaat om een woonhuis, garage, dakkapel, schoolgebouw, bedrijfspand, veestal, kantoor of kerk. Om particulieren en/of zakelijke opdrachtgevers. En of het nu nieuwbouw, verbouw, onderhoud of renovatie betreft.

Kwaliteit begint al ver voor de eerste steen wordt gelegd. Onze aanpak is gebaseerd op duidelijkheid. Met de opdrachtgever maken we concrete afspraken over planning, uitvoering en oplevering. Zo weet iedereen waar hij aan toe is en ontstaan gaandeweg of achteraf geen misverstanden.

Gebr. Meijerink telt gemiddeld 10 tot 15 medewerkers. Groot genoeg om complete projecten te kunnen uitvoeren, kleinschalig genoeg om middels korte lijnen snel en direct te kunnen communiceren. Met de opdrachtgever, met de eigen mensen, met eventuele onderaannemers. Ook dat is een voorwaarde voor kwaliteit.

Kozijn, ramen (ook draai-kiep), deuren en trappen worden gemaakt in onze eigen, modern uitgeruste timmerwerkplaats. Zo kunnen we precies afstemmen op de wens van de opdrachtgever. Desgevraagd verrichten wij ook machinale timmerwerkzaamheden voor derden. Als dealer van Unilux zijn wij in staat passende hordeuren en raamhorren te leveren zodat de insecten buitenshuis blijven.

Als lid van BouwGarant bieden wij onze opdrachtgevers de zekerheid van BouwGarant. Dit is een harde garantie dat het werk volgens afspraak wordt uitgevoerd. BouwGarant heeft betrekking op de afbouw, op herstel van gebreken en op de constructie.

Meer Aannemers in de buurt

Deze Meijerink Aannemersbedrijf Gebr BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Aannemers in de buurt.