Mennink Makelaars BV

Mennink Makelaars BV

Loolaan 14, 7315AA, Apeldoorn 055-5785540 Website

Openingstijden (11 dec - 17 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Mennink Makelaars! Al drie generaties actief in Apeldoorn en omstreken. Onderhand kennen we elke steen, stoep, huis, straat en wijk. Dát verkoopt en koopt vlot, voortvarend en vertrouwd. Wie daarvan als eerste profiteert? U!

Onze historie koppelen we aan een eigentijdse aanpak. Dus overladen wij u niet met moeilijke makelaarstermen, maar leggen we alles wat wij doen helder uit. Ook staan we in de wijde omtrek bekend als ‘de fietsende makelaar’. Dit bewijst direct dat wij ons geld liever in ú investeren, dan in een luxe auto. Niet voor niets kiezen mensen ons voor onze kwaliteit, de persoonlijke en eerlijke aanpak én het realistische advies.Wij gaan voor kwaliteit, persoonlijk, eerlijk en realistisch advies. Daarnaast werken wij met een fotograaf voor de presentatie van uw huis, ontvangt u een verkopers log- in, doen wij een gratis waardebepaling en kunnen wij o.a. voor u een woonhuis styliste.

Mennink Makelaars kent de Apeldoornse woningmarkt e.o. en maakt het voor u mogelijk om snel en gemakkelijk een taxatierapport te regelen.

De taxatierapporten van Mennink Makelaars worden, doordat wij lid zijn van de NVM en dus ook gecertificeerde NVM taxateurs in dienst hebben, landelijk geaccepteerd door alle financiële instellingen zoals banken, rechtbanken en de Belastingdienst.

U kunt ook bij Mennink Makelaars terecht voor taxaties met een spoedeisend karakter. Wij streven ernaar om spoedtaxaties binnen 2 werkdagen, nadat wij de opname hebben kunnen doen, bij u thuis te hebben.

Om u een duidelijk beeld te geven heeft Mennink Makelaars voor u een 5 stappenplan ontwikkeld.

Wat zijn mijn financieringsmogelijkheden? Welke hypotheek is in mijn situatie het beste?
Harte en Partners zal samen met u een inventarisatie van uw persoonlijke situatie met betrekking tot de inkomenssituatie en verwachting, eigen geld/vermogen maken. Ook worden de persoonlijke wensen ten aanzien van flexibiliteit, zekerheid/ risico geïnventariseerd.