Mensendieck Oefentherapie de Vries Brouwer /Centrum De Reef

Mensendieck Oefentherapie de Vries Brouwer /Centrum De Reef

Kiekendiefstraat 17, 2496RP, Den Haag 015-2706861 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  gesloten
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Praktijk voor oefentherapie-Mensendieck van Simonette Brouwer en Erika de Vries.

Voorkomen, verminderen van en leren omgaan met rug-/nek-/schouderklachten, hernia rug/nek, CANS/RSI, bekkenklachten, knie-/en heupklachten, spanningsklachten, ademhalingsklachten en chronische ziekten/afwijkingen als reuma/artrose, Parkinson. Wij hebben goede resultaten met preventief en curatief behandelen van houdingsafwijkingen bij volwassenen, maar ook bij kinderen (scoliose, bolle/holle rug).

U leert het lichaam in alle dagelijkse bewegingen beter te belasten en gebruiken, zodat het natuurlijk herstel bevorderd wordt.
De oefentherapie bestaat o.a. uit pijndempende oefeningen, spierversterkende (corestability) en ontspannende oefeningen, ademoefeningen, praktijkgerichte oefeningen, graded activity en pijnmanagement.
De patiënt leert bewust zijn spieren te gebruiken binnen zijn eigen mogelijkheden. Als de patiënt het geleerde kan toepassen in de relevante dagelijkse bewegingen zoals zitten, staan, lopen, bukken en tillen kan de behandeling afgesloten worden. Men kan dan zelf adequaat zijn klachten verminderen en voorkomen.
Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat oefentherapie helpt om o.a. chronische lage rugklachten te verminderen en helpt bij artrose van de knie en heup.

We hebben contracten met alle zorgverzekeraars.
Wij zijn gediplomeerd en aangesloten bij de VvOCM en ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici.
Kijk op www.oefentherapie.nl voor meer informatie over de therapie.

De Reef is een modern gezondheidscentrum met een veelzijdig zorgaanbod. Het centrum is goed bereikbaar voor inwoners uit de omgeving van Ypenburg, Nootdorp, Leidschenveen en Pijnacker. De Reef is uniek door de reeks uiteenlopende zorgverleners onder één dak.

Meer Fysiotherapeuten in de buurt

Deze Mensendieck Oefentherapie de Vries Brouwer /Centrum De Reef vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fysiotherapeuten in de buurt.