Menuservice Van der Weijden

Menuservice Van der Weijden

Arnhemseweg 25, 7331BB, Apeldoorn 055-5212961 Website

Openingstijden (12 mrt - 18 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Dagelijks koken wij, Jos en Roger van der Weijden, lekkere en gezonde maaltijden voor particulieren en bedrijven. Allebei hebben wij ruim twintig jaar ervaring op kookgebied, zowel in de instelling als horeca. In onze ambachtelijke keuken bereiden wij onze gerechten met verse ingrediënten. Wij leveren goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Heerlijke verse maaltijden.

Iedere dag staat er bij ons iets anders op het menu, waarbij gekozen kan worden uit een heerlijke maaltijd met vlees of een biologisch-vegetarisch menu. Er is ook altijd keuze uit een aantal menu-varianten. Wij bezorgen de warme of koude maaltijden in Apeldoorn en omgeving.

Voor wie koken wij?

Druk……. of niet altijd zin om te koken? Wij bieden u een heerlijk en gezond alternatief voor pizza of patat. Daarnaast hebben wij veel klanten die helaas zelf niet meer hun maaltijd kunnen bereiden. Wij verwelkomen u graag als vaste klant, maar ook als u af en toe één maaltijd wilt bestellen, kunt bij ons terecht!

Overwerk ….. of vergadering? Goede redenen voor bedrijven om een aantal maaltijden te bestellen. Ook komt het voor dat collega's gezamenlijk na het werk een lekkere en gezonde maaltijd gebruiken. Wilt u iedere maand ons maandmenu in uw brievenbus of via e-mail ontvangen, dan zullen wij hier graag voor zorgen.

Via de pagina ‘maandmenu's' op deze website kunt u een volledig overzicht van alle maaltijden van deze maand vinden. Op uw verzoek zenden wij u per post iedere maand een nieuw maandmenu toe.

Maaltijdbezorgen?

Voor de maaltijdbezorging hebben wij zeer klantvriendelijke chauffeurs die 2 maal dagelijks door heel Apeldoorn bezorgen.
Tevens kunt u maaltijden bestellen via thuisbezorgd.nl en Hungry.nl

In onze nieuwe soepwinkel kunt u maaltijden en allerlei soorten eigengemaakte (maaltijd)soepen kopen. Gezond en makkelijk!

Kruudmoes.

Wij staan bekend in Apeldoorn en verre omgeving vanwege onze kruudmoes, die wij volgens Oud-Veluws recept in voorjaar en zomer bereiden.

Meer Restaurantgebied in de buurt

Deze Menuservice Van der Weijden vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Restaurantgebied in de buurt.