Metaalbewerking Brinks BV

Metaalbewerking Brinks BV

Nieuwe Wierdenseweg 1, 7671JL, Vriezenveen 0546-561400 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Brinks Metaalbewerking BV. is opgericht in 1964 en heeft zich gespecialiseerd in verspanende bewerkingen zoals boren, frezen, draaien en honen.

In de keten vervult Brinks de rol van process-supplier met het specialisme meerspillig CNC bewerken, thermisch ontbramen (TEM)en het klantspecifiek reinigen van de producten.

Alle producten worden vervaardigd volgens specificaties van onze afnemers. Productspecifieke spangereedschappen worden intern ontwikkeld en geproduceerd. Op verzoek kunnen wij montage en testfaciliteiten ter beschikking stellen.

Brinks Metaalbewerking BV. is één van de voornaamste Europese toeleveranciers van ventielblokken en onderdelen ten behoeve van:

Automobielindustrie
- Cabriosystemen
- Actieve veersystemen
- Stuurinrichtingen

Agrarische industrie
- Hydraulieksystemen

Machine- en apparatenbouw
- Mobielhydrauliek
- Aggregatenbouw
- Hydraulische laad- en lossystemen
- Scheepsbouw

Duurzame energie
- Windturbines

Ons specialisme: boren frezen, thermisch ontbramen en reinigen in seriegroottes van 500 tot 200.000 stuks. Maximale stukgewicht 20 Kg.

Brinks Metaalbewerking BV. wil excelleren in het seriematig verspanend bewerken, ontbramen en assembleren van gecompliceerde onderdelen uit ferro en non ferro metalen.

Brinks streeft ernaar, in samenwerking met zijn afnemers en toeleveranciers, vanuit de ketenbenadering de toegevoegde waarde in de gehele keten te verhogen.

Brinks wil dit bereiken door gebruik te maken van hoogwaardige technieken en kwaliteitssystemen, inzet van moderne en efficiënte bewerkingsmachines en organisatorische innovatie.

Brinks biedt een stabiele maar ook motiverende werkomgeving waarin medewerkers zich kunnen ontplooien en specialiseren.

Meer Lasbedrijven en materialen in de buurt

Deze Metaalbewerking Brinks BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Lasbedrijven en materialen in de buurt.