Meubel en Rijtuigstoffeerderij C J Brouwer

Meubel en Rijtuigstoffeerderij C J Brouwer

Nieuwe Rijksweg 8, 4472AB, 's-Heer Hendrikskinderen 0113-213642 Website

Openingstijden (28 mei - 3 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

We zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het (her)stofferen van o.a. klassiek & modern meubilair,autobekleding, motor- bromfiets en scooterzadels.
Ook uw kussens voor boot, caravan en camper kunnen we voor u maken!

Ook voor projectstoffering waarbij het grote aantallen zitplaatsen betreft kunt u bij ons terecht omdat ons personeelsbestand voor deze branche vrij groot is kunnen wij zeer snel aan uw opdracht beginnen en deze op korte termijn opleveren.

We hebben in onze historie al veel van dit soort grote projecten gerealiseerd een klein overzicht vind u in de referentielijst op onze internetsite www.stoffeerderijbrouwer.nl

Dit soort projectmeubilair stofferen we o.a. voor scholen, zorginstellingen en (semi)overheidsinstellingen vaak verrichten we dit soort werkzaamheden in samenwerking met interieurbouwbedrijven, binnenhuisarchitecten of woonstylisten.

Naast meubilair stofferen we ook nog oldtimers, antieke koetsen en arresleeën en proberen dat zo goed mogelijk op de authentieke manier te doen met de materialen die daarvoor te krijgen zijn.

We hebben voor deze uitgebreide portfolio een zeer uitgebreide stoffen en ledercollectie bestaande uit ca. 900 staalboeken van gerenommeerde stoffenhuizen uit binnen en buitenland.

Het betreft o.a. stoffen en kunstleder die voor verschillende toepassingen toepasbaar zijn zoals brandvertragendheid, zeewater, huidvet en urinebestendig dit is heel belangrijk voor de medische sector, scheepvaart en voor openbare gebouwen.

Hierbij zit een groot aantal merken waarvan we de exclusieve vertegenwoordiging hebben in de regio en die waarschijnlijk wel zal kennen uit de woontijdmagazines en van de woonprogramma's van de TV.

Onze klantenkring bevindt zich door geheel Nederland en het grensgebied met België maar in onze 30 jarige historie zijn er al vele door ons gerealiseerde opdrachten over de hele wereld verspreidt zoals Amerika, Hawaï, Engeland, Frankrijk, Azië, Duitsland etc. etc.

Meer Meubelstoffering in de buurt

Deze Meubel en Rijtuigstoffeerderij C J Brouwer vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Meubelstoffering in de buurt.