Let op: Vandaag is het 1e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Miedema Accountants

Miedema Accountants

Martiniplein 12, 8601EG, Sneek 0515-437575 Website

Openingstijden (14 mei - 20 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Miedema accountants zet uw zaak in beweging. Onze ervaren accountants, organisatieadviseurs, fiscaal specialisten en salarisadministrateurs geven uw bedrijf de impuls die het nodig heeft.

We werken voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Ook als particulier kunt u bij ons terecht voor belastingadvies, uw belastingaangifte, enzovoort.

Ondernemers zijn altijd druk bezet. Van ons krijgt u daarom geen dikke adviesrapporten. Daar hebt u geen tijd voor. Liever bieden we pasklare oplossingen voor de problemen in uw bedrijf. Met onze jarenlange ervaring en vakkennis zetten we samen met u de zaak weer in beweging.

Uw cijfers zijn daarbij ons kompas. Wij kijken waar we uw onderneming moeten bijsturen. We voeren de gesprekken, schakelen ons netwerk voor u in en besteden werk uit waar nodig. Zodat u uw handen vrij krijgt om te doen waar u écht goed in bent.

Maar ook als particulier (en dat is elke ondernemer uiteindelijk ook) profiteert u van onze expertise. Dankzij onze fiscale kennis haalt u – belastingtechnisch gezien - het maximale uit uw inkomsten uit arbeid en eventueel vermogen.

Miedema accountants zet de zaak in beweging.

We werken voor ondernemers in alle branches van het midden- en kleinbedrijf. Maar ook als particulier kunt u uitstekend bij ons terecht voor belastingadvies, uw belastingaangifte en het aanvragen van de zorg-, huur- en kinderopvangtoeslag.

Miedema accountants biedt u niet alleen administratie en accountancy, maar is ook raadgever op tal van terreinen.
Financiële administratie
Salarisadministratie
Accountancy
Personeel en organisatie
Management
Juridisch advies
Fiscaal-juridisch advies
Commercieel advies
Arbeidsomstandigheden
Veiligheid, gezondheid en milieu

Uw kompas gebruiksklaar
De cijfers van uw bedrijf zijn het kompas voor de toekomst. Op basis hiervan kunt u plannen maken of maatregelen nemen waar nodig. Miedema accountants biedt u de kennis om de administratie optimaal in te richten.

Meer Accountants in de buurt

Deze Miedema Accountants vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Accountants in de buurt.