Mijn Lift

Mijn Lift

Strickledeweg 96, 3044EL, Rotterdam 0887865600 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Over ons
Wij zijn EBD Techniek, een onderneming die behoort tot de Stokvis groep, en die zich sinds haar oprichting in 1906 bezig houdt als toeleverancier van industriële appendages. Ons huidige leveringsprogramma is er op gericht op slimme innovatieve technieken aan te wenden om de individuele mens te ondersteunen in zijn werk- en leefomgeving. Onze Tilhulpen en Verplaatsingsgereedschappen zijn daar representatieve voorbeelden van.
Bij al deze disciplines wordt er iets verplaatst, Iedere specifieke toepassing heeft zo zijn eigen karakter, een in de tuinbodem verzinkbare garage is weer iets heel anders dan het verplaatsen van koffers op Schiphol, of het optillen en verplaatsen van werkstukken van enige tonnen. EBD werkt continu aan het bedenken en inzetten van slimme en innovatieve technieken om de woon- en werkomgeving van individuele personen gemakkelijker, veiliger en efficiënter te maken.

Een liftbedrijf waarbij mensen eerst komen
Sinds 1998 behoort ook lifttechniek tot ons leveringsprogramma, en verzorgen wij levering, installatie en onderhoud van liftsystemen, waarbij op dit moment twee verschillende huisliftsystemen worden gevoerd.EasyHomelift voor rolstoelgebonden situaties en Mijnlift voor toepassingen waar niet per definitie een medische noodzaak aanwezig is, maar in veel gevallen een verhoging van het wooncomfort wordt nagestreefd.

Zowel bij EasyHomelift als bij Mijnlift staat de gebruiker voorop, en bent u verzekerd van de voor uw situatie geoptimaliseerde oplossing, vaak maatwerk, maar altijd vakwerk. In beide gevallen is sprake van vrijstaande modulaire systemen, waarbij bouwkundige ingrepen tot een absoluut minimum beperkt blijven. Door haar ruime ervaring kan EBD zich goed inleven op uw concrete situatie, en u werkelijk verder helpen met een individuele oplossing, en weet u zeker dat aan alle voorschriften en richtlijnen wordt voldaan.

Meer Liften en liftonderdelen in de buurt

Deze Mijn Lift vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Liften en liftonderdelen in de buurt.